Evet bilişim suçları tespit edebilir ancak print screen bir işe yaramaz göz boyama :)
Printable View
85bin tl lik hasar var diyosun. pert kaydını saklayıp 6-7 kişi yolladım diyosun :D buda iyiymiş
şu okan çok komik ya hiç görmediysem 10 tane fake üyeliğini gördüm burda :)
Alayına go haha :D
Geyik yapmayin *****em hea
saklamadım sadece rakamı söylemedim. pert kaydı var ama araba düzgün duruyor. gidin bakın alın 25milyar çok uygun. normaldir kaydı olması dedim.
sadece 85milyar gibi 2 defa pert olduğunu söylemedim. az yesinlerde 3.5 TL ye kıyıp mesaj atsın insanlar.
biz adama iyilik yaptık herif bizi suçladı.
kemal neden pembe oldu ? :D
Kemal koker niye pembe oldu :D
he ya birde işbirlikçi olmuşuz kanka :D ben kimseye ne pm attım ne bişi söledim.
kaldı ki bunu yapsaydım mesaj atsaydım arasaydım bile tınlamazdın. aksine seni aradım yoğundun söyleyemedim. ben sana ulaşsaydım bir arkadaş cevap hakkı istiyor üyeliğini onaylatabilirmisin diye en fazla bu konuda ricada bulunacaktım ki sanada ulaşamadım.
biz adam için iyi yönde çaba gösterdik kendi 2 tane formu doldurmaya üşendiği için üyeliği onaylanmayınca bide işbirlikçi işgüzar yaptılar insanları.
ayıp ya. sanki benim yetkim varmış gibi sallamışlar.
gökhan abi gene dağatmış piyasayı ya aga rs de indin gene rs e bindin adamlara salça oluyon yakıştıraadım sana :D:D
Nekadar iğrenç bir topluluğuz.. Kapatın sıteyı arkadaş rahatsız olmuş :D
Turkiyenin en iyi platformu olmak boyle bişey işte 1 kişiye kızıp butun forumu lekeler. Halbukı ben arabasının rengını bıle bılmıyorum suçum ney :D
Yazar birazdan burdan okuyup ordan yazıyor nasıl olsa.
o smart dedigin 3 tane clio alir.
yagini degistirdim 107 euroya,
mercedesin service c icin yag filtreler dahil 500 euro masrafi cikiyor.
clio dedigin ne ki lan?
araba ile adamlik oluyorsa yarin gideyim supra alayim, kac paralik alet!!
simdi seninle cocuk gibi sidik mi yaristiracagim?
kisaca kalibinin adami ol yeter.
Özgün abiye söz verdim konuya yazmayacam artık pembe değilim :)
Teşekkürler :icon_tup:
ilk defa yazıyorum 2 forumada bakıyorum erkan başkan şimdi senin orda paylaştığın şey güzelmi şimdi ???
millet dinsin diye bakıyor yönticeler araya giriyor sen gerçekten arı kovanına sokuyorsun e bence hak ediyorsun
İki tarafın üyelerinin araba mevzusundan gelınen noktaya bakın yazılan kelımelere ben iki tarafında uyesıyım 5 seneye yakındırda reno formundakılerle abi kardeş gibiyim daha pazar gunu Düzcede yanımdalardı ve yanlış bi insan deiller burda baktıgım zaman yıne tech turkeyın bazı uyelerının makaraya sarmasıyla konu buyumus ve kimse altından kalkamıyacağı laflar etmesın 19 yasında 17 yaşında adamlar yapamıcakları şeyleri yazıyorlar
19.00 da kapaticammmmm
Ne renault muş tüm türkiye yi salladı be ya :D
burdan öyle görünmüyor ama mesajlarınızı editleyip kendi üyelerinizi az çok susturabilirseniz konu kapanıcak burda yönetim arkadaşlara alttan alttan çoşkuyu veriyor sizde üyelerinize az çok çoşku verin kapansın saygılar.
Dıdıdıdıtdıdıdıt Saat 19:00 ve konu kapanır :D
kalekilit ranthor konu okuyor.burdan reno forumunu kitler bence :D
saat 7 de kıtlemek yerıne konular silinse daha mantıklı
tamamda üyelerin sıkıntısı zaten iki tarafta değil üyeler demiyeyim kendi adıma konuşayım mesela ben bu araba kötüydü bu bunu dedi şu bunu dediyle ilgilenmiyorum ben bu forumdan çok şey öğrendim ki hala öğreniyorum ortada bir sıkıntı varsa bu şahısların arasındaki sıkıntı az önce bi arkadaşında söylediği gibi rengini bile bilmediğim bi araba yüzünden benim bulunduğum sanal mekan niye TERBİYESİZ olsun ortada bir terbiyesizlik varsa ki bence var bu şahsın yaptığı terbiyesizliktir kusuruma bakmayın ama bence asıl terbiyesizlik içinde yüzbinleri barındıran bir platforma hakarette bulunmak
Ne dion kardes ne kapamasi sizin forumun sahibi ile konustum kapatalim dedik yoksa acik solim cok ikimde ;)
S... t... Ipimle Kusagim olur burda dalgami gecerim print screeeen yaparsin ancak ;))
Saygi maygi yok kapamiyorum beni forum sahibi biri aradi konustuk ama bellliki yaraniz var kapamiyorum ben napiosaniz yapin kimseyi susturmuyorum :)
http://img705.imageshack.us/img705/3876/bsrs.jpg
tşkler.
ilk mesaja eklerseniz bana saydıran arkadaşın ne olduğuda önce görülsün lütfen.
seni ben taaa modifiyemden biliyorum,
sadece konu acmaya gelirdin ve ona sapladim,buna sapladim der giderdin.
araban ile atar yaptigin icin konuyu aracina getirdim,
onun disinda bir muhabbetin yok zaten.
simdi ben mi aracimla konustum,sen mi konustun bir düsün.
ben ne özelde ne sanalda kimseye araci ile ilgili muamele yapmadim,yapmam da.
git eski konularina bak bir yorumumu bulamazsinda.
ama hala senin agzinda olan ve herkesin bildigi sözler hep klise,
orda ona burda buna sapladim.
saplamak maharetmis gibi konusuyorsun,eger öyleyse alirim bende saplarim anlaminda yazdim.
sonra cocuk gibi kavgalar, sen tek ben ikiydim yok debriyaj siyirdi yok camima sinek carpti diye kavgalar..
büyüyün artik..
Şimdi orda adam akıllı soru sorduk user silindi vs vs düzgün konuşmaya calıştık sildiler küfür etmedik vs
Bir olayı bütün techturkey e maal etmeleri yanlış