Aşşagı Eğlence'de Hocanın Yeri künefesi efsanedir, Gazi Osman Paşa'da sell benzinlik karşısında titiz dayı var antrikot ve midyesi güzeldir
esatta büyük kolej tarafına giderken efsane prof. sadık usta var adanası inanılmazdır şiddetle tavsiye ederim
Aşağı eğlence Urfalı hocanın yeri lahmacun ve künfesi iyidir.Birde dikimevi eski askerlik şubessini onünde saat 9 dan sonra seyyar olarak köfte,sucuk mangal yapan elemanlar var iyidir,Islak hamburger içinse A.Ü Hukuk fakültesinin sırasında kadıköy cafe var tavisye ederim
ADRES : Gençlik caddesi 12/B Anıttepe... Kabaca adres tarifi olarakta tandoğan dan anıtkabirin kapısını önünden direk devam et abi ışıklara gelince bahçeliye doğru değilde direk kızılay istikametine doğru devam et zaten o ışıkları geçince 50 metre sonra sağda görürsün küçük şirin bi dükkan![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
-Turan güneş göbekteki ışıklarda geçe bekcisi yaşar usta var tüm yiyeyecekler on numara
-Devrez , corbası veya şiş yenilebilir
klasik aoç , esat aspava
Vmax Performance
Pikolet çok kötü
Esat Özsteel Aspava inanılmaz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Kokoreçi burda yedikten sonra nerde yesem fayda etmiyor beğenmiyorum
http://www.kokorecciasimusta.com/index1.htm
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
genelde geceleri hep AOÇ gideriz doğatanın tavuk şişini ben çok seviyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)