Skype'ta eşşek gibi bilgisayarı kasan çok ram harcayan saçma bir program. Bari biraz düzeltsinler.
Skype'ta eşşek gibi bilgisayarı kasan çok ram harcayan saçma bir program. Bari biraz düzeltsinler.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
peki şuanki maillerimiz ne olacak yani @hotmail.com uzantılı adreslerimiz bilginiz var mı ?
cstuningstore
vay be... andıroit ay fonlarler şunlar bunlar çıkınca msn yalang oldu zaten.... artık anlık msj spec var![]()
ama özliyecem msn i
ama en çok MR GREEN'i
![]()
![]()
![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
msn kullanıyodum ben ıyı oluyodu ama son zamanlarda emailime saçma sapan şeyler gelıodu![]()
skype geçince şimdiki msn adresimizi kullanabılcekmiymişizki
DR. OWL
Beyler sizden ricam, son dk golü atmamız için "kız msn adreslerini" bu başlık altında paylaşabilir miyiz ?
ben başlıyorum...
![]()
HVAC
o bir şey değilde esnaf bazen ana tedarikçiyle msn üstünden mal falan soruyordu![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
whatsapp vs. gibi programlar bitirdi msn'i,mobil çağındayız tamamen artık![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
zaman ve teknoloji hızlı ilerliyor artık bunun olmasıda gayet normal bence....