tahincioglu denilen sosyete rallicisinden kurtulmuş oldu hayırlısı olsun
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Demir beye yeni görevinde başarılar...
Hayirli olsun
Bugracin hatta yanilmiyorsam Metin abi ve Ercan Kazaz da yonetimde hatta serkan Yazici da disardan destekliyordu haa be kadar basarili olur bilemem ama Mt nin gittigine en Çok Ben ve can Unlu sevimistir Caredline zamanlari olanları az cok biliyorsun orayada yazmıştı can abi zamanında
https://www.facebook.com/photo.php?v=10151219925744641
face hesabınız varsa, yoksa da bir arkadaşınızdan girip izleyin yeter![]()
bir yanda Volkan IŞIK(ralli), Halid AVDAGİÇ(historic), Mehmet BESLER Mithat DİKER(otokros tırmanma) gibi yönetim kurulu üyeleri varken Safvet ÇİFTÇİ nin kaybetmesine çok şaşırdım.Hayırlısı olsun inşallah.
işte sorun da buydu zaten, sadece pilotlardan oluşan ve de profesyonel hayatları da motor sporları üzerinden şekillenen kişiler 'motor sporları ticari faaliyet ve de yarış hayatlarını' dondurmaları gerekirken kimse bu taahhüdü vermedi... Ercan Kazaz bu taahhüdü vermişti...
hakkımızda hayırlı oldu diye düşünüyorum...
İsimler çok büyük olduğu için ben fed. ile kendi işlerini karıştırmadan götürebileceklerini düşünüyordum.
seçim sürecini neredeyse başından beri takip ediyorum.okumuştum bu yazıyıda.bence olurdu
bir arada yüretebilirlerde şuan Ercan KAZAZ hariçinde yönetim kurulu daha sönük duruyor Safvet ÇİFTÇİ nin yönetimin kuruluna göre haksızmıyım?
M.Tahincioğlu'ndan sonra bence ilaç gibi gelecek... Volkan Işık bu işi ranta çevirdi, kendisini eleştirmiyorum ama bu işin yönetiminde olsa 12 tane TOSFED takviminden VolkiCar yarışı koysa laf olur, Burcu Çetinkata TOSFED imkanlarıyla 3 tane Avrupa yarışına gitse sorun olur vs vs... bu sorunu çözemediler kimse ne serden ne yardan vaz geçti sonucunda S.Çiftçi kaybetti...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)