güzel ve yorucu bir gün dü artık fotoğraflar yarına yetişir :) bende yarın akşamüstü bir 30dkka daha uğrıcam sanırım.
Printable View
güzel ve yorucu bir gün dü artık fotoğraflar yarına yetişir :) bende yarın akşamüstü bir 30dkka daha uğrıcam sanırım.
Xenonlarımı cms shoptan almıstım, gidip dünya para vermistim bir de garantisi iyi yerden olsun diye :D
Xenonlarıma bisey olursa garantim sensin sezai :D
Pasatuningin Standinda Megan Var Murtas Standin 306 Olmsi Lazim
Fuar hiç ama hiç iyi değildi 30dk bile duramadım içerde yazık gerçekten hayal kırıklığı
ama aktepe civic çok güzeldi :)
brak geyii Bugra :D forumda fuarda kalite nezaman artacak ondan haber ver sen :D
kisacasi ne olacak halimiz ondan haber ver sen bgun honda gomlegi yarin bilmemmne gomlegi giymekle olurmu hic ayrica adminimizle ugrasmaktan vaz gec yakalarim 1 acigini bak :D
yaklasık 3 haftadır uykusuz gecenin ardından fuara yetiştik şükür..SM standına bekleriz arkadaslar kırmızı sedan megane :icon_tup:
genel yorumlardaki gibi fuar vasat gerçekten.. benim dikkatimi çeken güzellik yarışmasındaki mavi mor tonlarındaki tek kapı rover çok güzel olmuş çok beğendim
eskisi kadar tad alamıyorum alıcağımıda zannetmiyorum.. ama yinede gidicem..
buarada o 206 bizim bostancı sanayinde harun ustanın yaptığı 206 %99 yanılmıyosam.. güzel olmuştu ( not; gerçek wrcde olabilir anlamadım fotodan :) )
NErde eski fuarlar :) 1 hafta yat kalk Lutfi Kırdarda Extreme Sound zamanlarında güzel günlerdi.
Videosunu upload etsemmi acaba. RED - LİNE party falan.
içimi kararttınız yahu...:( gitmekten vazgeçicem neredeyse
Hatta Gökhanlar Ozanlar vardı elimizde Bira içerken nerden buldunuz bunu dediler. Ne kolpa oldun sen ya. :)