Polyster işini öğrenen tuner kesilmiş başımıza..
Hayatımda gördüğüm en kötü fuardı..
Printable View
Polyster işini öğrenen tuner kesilmiş başımıza..
Hayatımda gördüğüm en kötü fuardı..
+ focal standinda MOR TYPE-R :) bukalemun mercedes C serisi...o yil fuar 100000000numaraydi herkeste ayni goruste zaten bende ayni gorusteyim...bigun oncesinin aksamindan girmistik fuara miniks acmis sesi sonuna kadar gecenin bi yarisi fuari inletiodu mugen araclarin ustleri ortulu gorucuye cikmayi bekliyodu guzeldi....:)
şu top aynalar beleş galiba 2 araçtn 1inde var
bgn gittim iğrençti 15 dk sora çıktım onunda 8-9 dakikasında bişi göremedim :)
tavsiye etmem
http://i181.photobucket.com/albums/x...pgoksel/22.jpg
http://i181.photobucket.com/albums/x...pgoksel/23.jpg
ellerine saglik alpcim cok guzel cikmis digerlerini gorseydim:D:icon_tup:
Sonunda gidebildik, dediginiz gibi 10dk sürdü tüm fuar :)
Tam apaci style olmus, kalite yerlerde...
katılım çok az , birkaç stand hariç katılan arabalar kalitesiz...
yaw bende gıtmeyı dusunuyodum 2005 den berı hıc bos gecmedım fuarı demek kı bu sene mantar olmus ,yorumlarıda okudum gıtmeye gerek kalmadı :(
focusta birsey yok diyoruz ama zaten katılmanın amacı aracını gosterip adından bahsettirmek.zaten standda diil guzellik yarısmasında bulunuyormus arac...resimleri buraya we bilmiyorum ama farklı forumlara koyulmustur.burda aractan bahsedildide bn adanada oturdugum yerden aracı gordum we su anda hakkında konusuyorum.amacına ulastımı? kesinlikle ewet:D
reklamın iyisi kotusu olmaz
son cümle haric gerisine tam destek :D
Reklamın kotusu olur ole bi olurki inanamazsın :D
bi iş yaparsın herkez birbirine anlatır ama kotu bi iştir mesela herkez biliri bolece insanlar seni bilir ama kotu bilir ozamn ne olur kotu reklam pekiiii bunun karsılıgında ne kazanırsın kotu reklam ve tanınırlık peki aynı işi yeniden yapmak istediginde ne olur o reklam varya bir patlatır azının ortasına tokatı ozamn anlasılır kotu reklam ii reklam :D
Bu iş bole bu seneki fuara tuning fuarı yerıne fiber manken ve tesisat fuarı demek lazımmıs bence ....
acık solıyım ben 350Hp ustu 1 arac gordum acık solıyım gerisi ya standart ya hava fitresi var 15 hp almıs :D yada 50binnn euroluk tesisatı var ama araba 1600 cc 95 hp :D
durum bu olay bu fuar bu otesini diyen solesin bende çarşambadan beri tavaf ettiğim fuarı tekrar gezip o arabaları gorıyım ....
bu arada usttekı mesajım yanlıs anlasılmasın bende 100 hp 90 hp araclar kullandım hala kapıdada var ama fuarın anlamı bu deıl orengin yurtdısı fuarları gezin bakın yada arastırın bu deıl olay ....
herneyse ...
tanga gormek etek gormek isteyen hayatında hic ama hıc bacak gormemiş olan krolar buyurmus gelmiş cunku fuarda araba yok tanga bacak hatun kız show var yakında atarlar utube a yok mankenin tangası bilmemnenin biyeri diye .....
isyan ederim etmeyenide acıkca ayıplarım cunku bu sektor eyer 3 sene daha bole gitsin o fuarda ozaman araba izleyici goremezler ....
amac araba hp falan deıl SEKTOR bizlerin faydalandıgı bu sektordeki insanlar taşmı yiycek ?
bi sektorun fuarı bukadarmı kotu olur LPG die dalga geciyordum ben adamların fuarı Tuning Showdan iyi ve guzel ....
Bukadar vahim aslında durum gune deıl konuya bakın az ....
ya bugra bukadar guzel organizasyonlar yapiyosunuz..cok cok cok guzel dolu araclarin oldugu bi sitede bulunuyoruz zatii...sen bi organizasyon yapip tv vs vs vs garaj parti demiyimde ufak capli bi bulusma tarzinda arabalarin sergilendigi girisin ucretli oldugu guvenlik bulunan vs. bi organizasyon yapamazmisin.?
bence yaparsin..:D
ver gazi ver gazi:D ehaha
aynen katılıyorum cok güzel olur fuar tadında bişey hep yarışcak deisiniz ya birazda sergileyin
bu sitede güzelik deil motor yarışması oolur olursa :)
Yapamazmıyım ve yapamazmıyız acık ve net cevap yaparım ve yaparız ....
Benim 6 sene yaptıgım organızasyoınlar oldu guzellık yarısması diye tech daha yoktu bile ozgun ayusu ozamanlar atmosferuktu :D okaadar eski yanı :D
ancak bunlar plan proje ısı sponsor işi vveee en onemlısı elini tasın altına koyma işi ben bugune kadar elimi tasın altına koydum halen koyuyorum izmit ile ilgili işlerde Allahım utandırmadı herşey ortada abi 1000 araba bulur koyarım yada abi ben kıralım yaparım para var işi deıl bu adam gibi bi iş 1 sene harcamak lazım 1 SENE mubala etmiyorum ......
biz SpeedWeekend icin 3Ay harcadık Gurkan Kosturdu Ben kosturdum Oytun kosturdu Evren kaydeşim ki canım benim kosturdu Hepiniz izlediniz gordunuz ...
Ama bu işler kankaaa yapıoruz işi deıl 1 aylık 6 aylık işler değil .....
ufak caplı ıse ben degıl bunu tech turkey yoneticileri planlar en guzelini en iyisini yapar bende eyer isterlerse elimden geleni yaparım ancak ozellikle soluyorum ki butur işler boş zamanda doldurulucak işler değil ki bu organizasyon oyle olmus benim elimde kocamaaaan bi liste var eksikleri ile ilgili fuarın seneye suan için buyuk 6 firma girmeyecek ki yoneticileri ile gorustum ....
bu bir meslek bu bir iş bu boş zamanım var kanka ben kostururum işi deıl 1 sene 365 gunun 24 saatını harcıycak varsa eyer buyrun ben on ayak olurum ...
kimin motoru daha temiz mi yoksam kim motorunu en cok doldurmus bosluklara kac el girer yarišimi hangisi?
sevgili Oz' :D
benim demek istedigim guzellik diil kaputlarin ačik oldugu agzina bir dolu ama bi o kadarda sade olan araclarin yan yana dizildigi sohbet muhabbet makara kukara oldugu tv ve dergi icin yetkili kisilerin bulundugu + atiyorum neye nasil yaparsak n aliris cart curt tarzinda bi seminerin oldugu bilgi amacli yani:) bi organizasyon:) yaparsiniz yaparsiniz:cool::heyoo::):):D
arkadaslar kolay deıl ole olsa bu fuar bole olmazdııı yazsam sayfalar dolar ....
buyuk bi org. dunya capınca bi iş zor ancak sole bişi var biz diyorum ki biz techturkey olarak eyer istersek ve planlarsak en kralını yaparız argoca :D
Açıcam size nargilesi olan bir drag pisti . Bu site daha çok performansa yönelik bir site olduğundan . Fiber ve türevleri ile ilgili fuar yapmamıza gerek yok.
Biz araçlarımızı yapıp piste yarışalım yeter bize.
bu başlıktan çıkacaklar var.. ver gazı ver gazı evladım
bence Jspec bir kapalı garaj partisi off kızlar fln :D AHAHAH
Hemşerim biz evliyiz ne kızı lalala :)
Speedwkeend leri daha sık yapma imkanını aramak lazım. Yakın pist veya alternatif. Bakın gebzedeki arkadaşlarımıza devletinde verdiği destek ( yol ) sayesinde herhafta sonları yarışıyorlar.
Resmi olmasada yinede eğleniyorlar. Bunu yapma imkanını bulmayı düşünmemiz lazım.
Bence burda iş birazda sana düşüyo buğra :)... sonucundan sen bissürü organizasyon yapan bir insansın nie bu adamlara yol göstermiosun bu iş tecrübe işi ama türkiyede para işine bağlıolar adamların amacı fuarda prestij kazanmak değil para kazanmak işte bu yüzden her hafta 3 tane tuning shop adı altında dükkan açılıyo 1 ay sonra kapanıyor .. benim tek dileğim ve isteğim cevahir capitol ve benzeri gibi yerlerin otoparklarında GÜVENLİK , KALİTE sağlanmış bir şekilde organizasyonlar düzenlenmesi ve bu organizasyonada POLİSinde dahil edilmesi böylece katılımcıların illegal iş yapıyorlarmış damgasından kurtulması... İnşallah kısa zmanda böyle bir organizasyonun bir parçası olma imkanına sahip olurum ...
Ne dersiniz güzel bir yaz akşamında kapalı bir otoparkta apaçisiz bir show a ?
yukarıdaki mesajımı yazarken son sayfayı okumamıştım gereksiz yer işgal ettiysem kusura bakmayın ..
nedemek kaal falan yamuldum aslında bu saatte ama cok doldum tahamulum zorlandı fuar alanında bı cok kez ....
benim bi kar durumum yok cebimden dunyayı harcayarak gidiyorum belkide bicok ınsanın ve benim dibine kadar tutkusu bu OTOMOBİL ama yok kardeşim ben elimi koymıyım senkoyma o koymasın ahada size tablo .....
benim ilerde oglum yada kızım gazlamayacaksa severim ole işi ....gelecek şimdi atılan tohumlardan buyur beyler ....
iyice apaçi işi olduğunu geçen seneden biliyodum zaten bu sene hiç gidesim gelmedi doğal olarak. Bence seneye yapılmaz artık bu fuar ömrünü doldurdu.
para kazanmak için yapıLmıs yapıLan yapıLacak oLan bir organizasyon.4yıL gecmesıne ragmen üstünde geLişme oLması bi kenara geriLedi her sene maaLesef tuning show.AraçLarı içinde söyLeyecek tek sözüm war,yetkıLıLerin cok cok ince eLeyip sık dokumaası gerektiği araç aLımı maaLesef "fuara cıktı benim arabam" cıLarın istiLasına ugramıs wazıyette,küçümseme değiL bu kesinLikLe ama fuar aracı mc'deki S'deki aracLar oLmamLı bence.
Bu sitedeki tecrübeLi biLinçLi insanLarın gerçekLeştireceği garage party tarzı bir organizasyon cok daha egLenceLi we biLgiLendirici oLucaktır.. BöyLe bişey yaparsanız sonuna kadar destek her acıdan...
ilk seneden itibaren her sene izmirden gelip fuarı gezmişimdir.
lütfi kırdardaki ve sonrasındaki sene olan fuar gibi motor modifiyeli aracı bi arada görmedim bi daha hiçbir fuarda.. o 2 sene çok sağlamdı evolar 200sx ler ve daha bi sürü...
bu sene aöf vizeleri olduğu için gelemedim aklımda fuarda kaldı
ama anlaşılan çok da fazla şey kaçırmamışım...
fuar organizatörleri tarih belirlerken organizasyonlara bakmamışlar hiç aöf sınavının olduğu güne fuar koymuşlar,benim gibi şehir dışından gelecek olan bi çok kişi gelemedi fuara.benim durumumda olan bi sürü kişi biliyorum..
işallah seneye toparlanır durum ama zor gibi...
tech turkey in olaya el atması gerek sanırım
buğra,şahsen tanımıorum seni ama herkes sana yöneldiğine göre bu işi iyi yapıosun,speedweekend e gelemedim ama bu siteden bi arkadaşım geldi ve onun dediği ve okuduğum yorumlara göre sen üstüne düşenin en iyisini yapmışsın.
bu fuar işine de bi el atsan? en azından bu fuarı düzenleyen ekibe yol göstersen.. gittikçe gerilio fuar bişeyler yapmak lazım...
bu gün bende uradim fuara bos alan lar baya vardi mankenlerin atraksyonu fena degildi ama pazar alani gibi sayilirdi bir stand vardi saat gözlük falan satyodu :D lpg tanitim standlari dafazla gibiydi :D
ya arkadaşlar yok mu resim çeken? Sitemizin fotocuları nerde :)
fotoğraf sayısı 350 den fazla olduğu için hepsini bir anda aktarıp koymak biraz zor oluyor fuar bittikten sonra tüm fotoğraflar upload edilecektir :)
bizim burda şehir efsanesi bi araba var sahibi hapise girmiş oda agıcın altında çürüyo 10 yıldır onuda cekiciyle getirseydik keske bi o eksikmiş :)