User Tag List

Sayfa 10/16 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
292 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Tuning Show 2008 İstanbul

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    focusta birsey yok diyoruz ama zaten katılmanın amacı aracını gosterip adından bahsettirmek.zaten standda diil guzellik yarısmasında bulunuyormus arac...resimleri buraya we bilmiyorum ama farklı forumlara koyulmustur.burda aractan bahsedildide bn adanada oturdugum yerden aracı gordum we su anda hakkında konusuyorum.amacına ulastımı? kesinlikle ewet

reklamın iyisi kotusu olmaz

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    focusta birsey yok diyoruz ama zaten katılmanın amacı aracını gosterip adından bahsettirmek.zaten standda diil guzellik yarısmasında bulunuyormus arac...resimleri buraya we bilmiyorum ama farklı forumlara koyulmustur.burda aractan bahsedildide bn adanada oturdugum yerden aracı gordum we su anda hakkında konusuyorum.amacına ulastımı? kesinlikle ewet

reklamın iyisi kotusu olmaz
    son cümle haric gerisine tam destek
    Reklamın kotusu olur ole bi olurki inanamazsın
    bi iş yaparsın herkez birbirine anlatır ama kotu bi iştir mesela herkez biliri bolece insanlar seni bilir ama kotu bilir ozamn ne olur kotu reklam pekiiii bunun karsılıgında ne kazanırsın kotu reklam ve tanınırlık peki aynı işi yeniden yapmak istediginde ne olur o reklam varya bir patlatır azının ortasına tokatı ozamn anlasılır kotu reklam ii reklam

Bu iş bole bu seneki fuara tuning fuarı yerıne fiber manken ve tesisat fuarı demek lazımmıs bence ....
    acık solıyım ben 350Hp ustu 1 arac gordum acık solıyım gerisi ya standart ya hava fitresi var 15 hp almıs yada 50binnn euroluk tesisatı var ama araba 1600 cc 95 hp
    durum bu olay bu fuar bu otesini diyen solesin bende çarşambadan beri tavaf ettiğim fuarı tekrar gezip o arabaları gorıyım ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada usttekı mesajım yanlıs anlasılmasın bende 100 hp 90 hp araclar kullandım hala kapıdada var ama fuarın anlamı bu deıl orengin yurtdısı fuarları gezin bakın yada arastırın bu deıl olay ....
    herneyse ...
    tanga gormek etek gormek isteyen hayatında hic ama hıc bacak gormemiş olan krolar buyurmus gelmiş cunku fuarda araba yok tanga bacak hatun kız show var yakında atarlar utube a yok mankenin tangası bilmemnenin biyeri diye .....
    isyan ederim etmeyenide acıkca ayıplarım cunku bu sektor eyer 3 sene daha bole gitsin o fuarda ozaman araba izleyici goremezler ....
    amac araba hp falan deıl SEKTOR bizlerin faydalandıgı bu sektordeki insanlar taşmı yiycek ?
    bi sektorun fuarı bukadarmı kotu olur LPG die dalga geciyordum ben adamların fuarı Tuning Showdan iyi ve guzel ....
    Bukadar vahim aslında durum gune deıl konuya bakın az ....
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ya bugra bukadar guzel organizasyonlar yapiyosunuz..cok cok cok guzel dolu araclarin oldugu bi sitede bulunuyoruz zatii...sen bi organizasyon yapip tv vs vs vs garaj parti demiyimde ufak capli bi bulusma tarzinda arabalarin sergilendigi girisin ucretli oldugu guvenlik bulunan vs. bi organizasyon yapamazmisin.?

bence yaparsin..

ver gazi ver gazi ehaha

emreekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzellik yarışması yapalım :=) ı
    yoksa bu bir mesaj mı?

sülüman
    Misafir
    aynen katılıyorum cok güzel olur fuar tadında bişey hep yarışcak deisiniz ya birazda sergileyin

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu sitede güzelik deil motor yarışması oolur olursa
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Red face

Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bugra bukadar guzel organizasyonlar yapiyosunuz..cok cok cok guzel dolu araclarin oldugu bi sitede bulunuyoruz zatii...sen bi organizasyon yapip tv vs vs vs garaj parti demiyimde ufak capli bi bulusma tarzinda arabalarin sergilendigi girisin ucretli oldugu guvenlik bulunan vs. bi organizasyon yapamazmisin.?

bence yaparsin..

ver gazi ver gazi ehaha
    Yapamazmıyım ve yapamazmıyız acık ve net cevap yaparım ve yaparız ....
    Benim 6 sene yaptıgım organızasyoınlar oldu guzellık yarısması diye tech daha yoktu bile ozgun ayusu ozamanlar atmosferuktu okaadar eski yanı
    ancak bunlar plan proje ısı sponsor işi vveee en onemlısı elini tasın altına koyma işi ben bugune kadar elimi tasın altına koydum halen koyuyorum izmit ile ilgili işlerde Allahım utandırmadı herşey ortada abi 1000 araba bulur koyarım yada abi ben kıralım yaparım para var işi deıl bu adam gibi bi iş 1 sene harcamak lazım 1 SENE mubala etmiyorum ......
    biz SpeedWeekend icin 3Ay harcadık Gurkan Kosturdu Ben kosturdum Oytun kosturdu Evren kaydeşim ki canım benim kosturdu Hepiniz izlediniz gordunuz ...
    Ama bu işler kankaaa yapıoruz işi deıl 1 aylık 6 aylık işler değil .....
    ufak caplı ıse ben degıl bunu tech turkey yoneticileri planlar en guzelini en iyisini yapar bende eyer isterlerse elimden geleni yaparım ancak ozellikle soluyorum ki butur işler boş zamanda doldurulucak işler değil ki bu organizasyon oyle olmus benim elimde kocamaaaan bi liste var eksikleri ile ilgili fuarın seneye suan için buyuk 6 firma girmeyecek ki yoneticileri ile gorustum ....
    bu bir meslek bu bir iş bu boş zamanım var kanka ben kostururum işi deıl 1 sene 365 gunun 24 saatını harcıycak varsa eyer buyrun ben on ayak olurum ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sitede güzelik deil motor yarışması oolur olursa
    kimin motoru daha temiz mi yoksam kim motorunu en cok doldurmus bosluklara kac el girer yarišimi hangisi?

sevgili Oz'

benim demek istedigim guzellik diil kaputlarin ačik oldugu agzina bir dolu ama bi o kadarda sade olan araclarin yan yana dizildigi sohbet muhabbet makara kukara oldugu tv ve dergi icin yetkili kisilerin bulundugu + atiyorum neye nasil yaparsak n aliris cart curt tarzinda bi seminerin oldugu bilgi amacli yani bi organizasyon yaparsiniz yaparsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar kolay deıl ole olsa bu fuar bole olmazdııı yazsam sayfalar dolar ....
    buyuk bi org. dunya capınca bi iş zor ancak sole bişi var biz diyorum ki biz techturkey olarak eyer istersek ve planlarsak en kralını yaparız argoca
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açıcam size nargilesi olan bir drag pisti . Bu site daha çok performansa yönelik bir site olduğundan . Fiber ve türevleri ile ilgili fuar yapmamıza gerek yok.

Biz araçlarımızı yapıp piste yarışalım yeter bize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapamazmıyım ve yapamazmıyız acık ve net cevap yaparım ve yaparız ....
    Benim 6 sene yaptıgım organızasyoınlar oldu guzellık yarısması diye tech daha yoktu bile ozgun ayusu ozamanlar atmosferuktu okaadar eski yanı
    ancak bunlar plan proje ısı sponsor işi vveee en onemlısı elini tasın altına koyma işi ben bugune kadar elimi tasın altına koydum halen koyuyorum izmit ile ilgili işlerde Allahım utandırmadı herşey ortada abi 1000 araba bulur koyarım yada abi ben kıralım yaparım para var işi deıl bu adam gibi bi iş 1 sene harcamak lazım 1 SENE mubala etmiyorum ......
    biz SpeedWeekend icin 3Ay harcadık Gurkan Kosturdu Ben kosturdum Oytun kosturdu Evren kaydeşim ki canım benim kosturdu Hepiniz izlediniz gordunuz ...
    Ama bu işler kankaaa yapıoruz işi deıl 1 aylık 6 aylık işler değil .....
    ufak caplı ıse ben degıl bunu tech turkey yoneticileri planlar en guzelini en iyisini yapar bende eyer isterlerse elimden geleni yaparım ancak ozellikle soluyorum ki butur işler boş zamanda doldurulucak işler değil ki bu organizasyon oyle olmus benim elimde kocamaaaan bi liste var eksikleri ile ilgili fuarın seneye suan için buyuk 6 firma girmeyecek ki yoneticileri ile gorustum ....
    bu bir meslek bu bir iş bu boş zamanım var kanka ben kostururum işi deıl 1 sene 365 gunun 24 saatını harcıycak varsa eyer buyrun ben on ayak olurum ...

hayirlisi diyim o zaman n diyim kaale alip cvp yazdiin icin saol

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu başlıktan çıkacaklar var.. ver gazı ver gazı evladım

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Smile

Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıcam size nargilesi olan bir drag pisti . Bu site daha çok performansa yönelik bir site olduğundan . Fiber ve türevleri ile ilgili fuar yapmamıza gerek yok.

Biz araçlarımızı yapıp piste yarışalım yeter bize.
    Evet Tayfun abi RaceWars(F&F) yapalım F&F'teki Drag ve Camping olayı gibi bisey yapmayı cok isterdim acıkcası..Hemde Bu isten anlayan,makarası ve arabası saglam kisilerle birlikte vakit gecirmek teknik bilgileri paylasmak..Yarısmak zevkli olurdu
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence Jspec bir kapalı garaj partisi off kızlar fln AHAHAH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemşerim biz evliyiz ne kızı lalala

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speedwkeend leri daha sık yapma imkanını aramak lazım. Yakın pist veya alternatif. Bakın gebzedeki arkadaşlarımıza devletinde verdiği destek ( yol ) sayesinde herhafta sonları yarışıyorlar.

Resmi olmasada yinede eğleniyorlar. Bunu yapma imkanını bulmayı düşünmemiz lazım.

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada usttekı mesajım yanlıs anlasılmasın bende 100 hp 90 hp araclar kullandım hala kapıdada var ama fuarın anlamı bu deıl orengin yurtdısı fuarları gezin bakın yada arastırın bu deıl olay ....
    herneyse ...
    tanga gormek etek gormek isteyen hayatında hic ama hıc bacak gormemiş olan krolar buyurmus gelmiş cunku fuarda araba yok tanga bacak hatun kız show var yakında atarlar utube a yok mankenin tangası bilmemnenin biyeri diye .....
    isyan ederim etmeyenide acıkca ayıplarım cunku bu sektor eyer 3 sene daha bole gitsin o fuarda ozaman araba izleyici goremezler ....
    amac araba hp falan deıl SEKTOR bizlerin faydalandıgı bu sektordeki insanlar taşmı yiycek ?
    bi sektorun fuarı bukadarmı kotu olur LPG die dalga geciyordum ben adamların fuarı Tuning Showdan iyi ve guzel ....
    Bukadar vahim aslında durum gune deıl konuya bakın az ....

Bence burda iş birazda sana düşüyo buğra ... sonucundan sen bissürü organizasyon yapan bir insansın nie bu adamlara yol göstermiosun bu iş tecrübe işi ama türkiyede para işine bağlıolar adamların amacı fuarda prestij kazanmak değil para kazanmak işte bu yüzden her hafta 3 tane tuning shop adı altında dükkan açılıyo 1 ay sonra kapanıyor .. benim tek dileğim ve isteğim cevahir capitol ve benzeri gibi yerlerin otoparklarında GÜVENLİK , KALİTE sağlanmış bir şekilde organizasyonlar düzenlenmesi ve bu organizasyonada POLİSinde dahil edilmesi böylece katılımcıların illegal iş yapıyorlarmış damgasından kurtulması... İnşallah kısa zmanda böyle bir organizasyonun bir parçası olma imkanına sahip olurum ...

Ne dersiniz güzel bir yaz akşamında kapalı bir otoparkta apaçisiz bir show a ?

VteC_MaNiaC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıdaki mesajımı yazarken son sayfayı okumamıştım gereksiz yer işgal ettiysem kusura bakmayın ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)