beyler bi sürü foto isteriz haaaa...unutmayın......![]()
cumartesi inşallah ordayım![]()
Bugün gidecektim işlerim cıktı gidemedim..Yarın sabah 7:30 da yola cıkıp gidicem.. Arakdaşlar gidenlere soruyorum girişte kuyruk varmıydı davetiye gişesinde? kalabalıkmıydı fuar?
arkadaşlar biraz önce geldim... Fuar bu sene benim hoşuma gitti çok güzel arabalar var!!! Standlar güzel biraz lastik fuarı sönük olmuş ama yine çok güsel bi fuar bence... Doyuru olmuş... geçen seneki sönüklükten eser yok...
Fuar 11demi acılıyor walla bende 7:30da cıkim diyordum evde.Derginin verdiği davetiye bir işe yarıyormu??
ok ok ben dergi davetiyesi ile girdim tek sorun 1 hall'dan gircen...
3 giriş kapsı war beni 2. hallden 1e yolladılar....![]()
Zazy hall olayını sölediğin için cok teşekkürler.. Ben 10tane dergi aldım karaborsa yapıcam yarın orda
Emrecim ben sadece yarın orda olabilicem haftasonu yarışlar var abim yarışıyor onunla olucam.Kepler 1 gün işe yarayacaksa getirim yarın sen bilirsin ama şasesiz..
şimdi geldim fuardan,geçen sene ki daha çok tat vermişti bu sene beğenmedim pek.
beğendiğim araç sayısı sınırlıydı.
aktepelerin civic 10numara olmuş ama,tekrar maşallah
Ben de cumartesi aksam gidicem bizim dragturk tayfasıyla...
2005ten beri sönük geciyor fuar, bu iyi olacak diye düsünüyordum ama lowrider begenmediyse sanırım ben de begenmem
Tuning Türkiye standında bizim miniyi görürüm, sonra osmanların civice bakarız en kötü![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)