Enkei RPF01 yada bronz TE 37 takin kendinize macera aramayin baska jantlarla
Abi hiçbirşey yapmasın. 16 jant 3.5 yay koysun gene kendine baktırır gerçektenJantıda arabayı da gösteren düşüklüğüdür bana göre
Jazzları kötülemeyelim hem ekonomik hem tatlı arabalardır
Benim ilk uğraşımdı Jazz
kendi aracım değildi annemin aracıydı ama sonradan himayeme aldım
Anne 3.5 yay ile kullanır. Benim annem kullandıysa her anne kullanır![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
jazzları bende severim teyzeme ilk 2004 aldık sattık şimdi yeni kasasını aldık jazz lar çok güzel araçlar..sadece tek jantla o araç sırıtır diyorum yapılırsa güzel olur tabiki yay jant falan filan
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Tabiki de abiBen kafayı kırmıştım. Aracın üstündeki marşpiyeller Fiat Albea
Tampon ızgaraları hep custom kestim biçtim falan
Stopları amerikadan getirdim kazayla sorunsuz geldi
Arka tampon eki başka arabanın. Cooper sinyaleri sene 2009 borusandan faturalı aldım dükkan üstüne
Çok toydum ama çok araştırıyordum yurt dışından
Yurt dışında jazz değil Fit diye geçiyor
1.5 vtec motor. Çılgın
![]()
ben dışına uğraşmakdansa içine uğraşıyım dedim o zaman bunların göğsüne uygun doble lar vardı fiyat sordum 2500tl demişlerdi olduuu dedim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
vtec jantı ağlatmış.. Vallahi her arabada aynı jant ben OEM jantlardan yanayım..
değerli yorumlar için teşekkurler. Enkeıde bıraz fazla ofset var çok sırıtır dıye dusunuyorum. te37 ile kısa kollu olan jant arasında kaldım. Eğer normal ofset değerleri olan bi rp f1 bulursam neden olmasın.
Melih abinin stoplarından nerde bulabılırım onuda aradım ama mağlum sıtede bulamadım
edit: Vtı jantıda yıkmış ortalığı yalnız karasız kaldım hepten![]()
DR. OWL
Bence bir bayanın bineceği araçta tavsiye edilen jantların hiçbirisi de olmaz diye düşünüyorum.
Böyle kalması daha iyi.
İlle de değişim yapılacaksa makyajlı kasa Jazz jantı takılsın derim.
Sırıtmaz en azından.
Oem yaylar üzerine hem 16'' hem 8 ofset takarsanız her yağmur küfür etmek zorunda kalırsınız.Çok çamur atıyor.
bence enkei takmalısın çok güzel olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)