katılmana sevindim mutluay abi
satış pozumu geç açtıkm eur/usd de 1.25-1.2450 görünce alışa geçicem
yıl sonu beklentisi 2.34 bi çok danışmanlık firmasında
katılmana sevindim mutluay abi
satış pozumu geç açtıkm eur/usd de 1.25-1.2450 görünce alışa geçicem
yıl sonu beklentisi 2.34 bi çok danışmanlık firmasında
Mutluay Abi,teknik analiz yaparken hangi indikatörleri birlikte kullanıyorsun? Trendi oto mu çizdiriyorsun yoksa alıp kendin bir yerden bir yere mi çekiyorsun? Özel değilse paylaşabilirsen çok sevinirim.
rica ederim. fırsat oldukça, işlemlerimi etkilemedikçe katılmak istiyorum.
tabiiki özel değil tayfun. sadece hareketli ortalamalar kullanıyorum. bazen de 4 sattlikte ve yatay piyasada rsi kullanıyorum.
uzun vade trend için aylık,haftalık
orta vade trend için günlük, 4 saatlik
kısa vade trend için ise 1 saat ve 15dk grafiğe bakıyorum.
işlemlerimi ana trend yönünde ve low risk ve tight entry olabilmesi için en son 5dk grafikle yapmaya çalışıyorum.
diğer önemli seviyelerim ise major numbers. (1.20-1.25-1.30 gibi)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
günaydın arkadaşlar abiler..
bana eur/usd için yıl sonu tahmini yapabilecek olan varmı?
bi danışmanlık firması 1.34 açıklarken aracı kuruluş 1.15 diyor
birde mod arkadaşlar başlığı portföy olarak değiştirebilirlermi?
EU da yukarı tepki 1.28 kerden satış yedi. 1.2675 gibi ikili dip deneyip yukarı bir çaba gelebilir alıcılardan ama başarazlarsa işleri kötü.
rebelh konuna sahip çık![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
abi yazmıyorsunuz dağhan gördü cevap vermedi ztn forumdada yazmıyor pek bende kendi kendime takılmaya başladım
gelmişken genel bir değerlendirme alsak nasıl olur?
usd/jpy herkesin beklentisi 83-84 seçimler dolayısıyla
eur/usd ben yine 1.2655 lere yaklaşıp tekrar 1.28lere hareket eder diye düşünüyorum
aud/usd 10150 gibi hedefler var ki sağlam düşüyor dünden beri
altın ise 1707-1717 arası tıkandı 1711den alım yaptım uzun vadede beklemek istiyorum ama tekrar geri dönermi bilemiyorum
ışık var çözücem sanırım bu işi bu ay şu an için 1300pips gibi bir + dayım ama tabi hala 0.01 lotla işlem yapıyorum![]()
İsrail filistin arasindaki gerginlik MTA lara pozitif anlamda etki edebilir diye dusunuyorum. Gelismeleri takip etmek lazim.
Everyday I ** çapuling...
mutluay abi typh10 arkadaş güncel olsun
bi tek benmi ilgileniyorum diğer paritelerle forex konusu isteyen diğer arkadaşlar nerede![]()
brent e 111 den kısa vadeli short denenebilir diye düşünüyorum ama trade şeklinde gün içi kapatman lazım başında beklemen gerekli. Stopunu filanda koy
Everyday I ** çapuling...
benim petrolden çok yandı ağzım bide crude ile arada çok fark oluştu biri birine gidecek ama hangisine bilemiyorum..
usd/jpy de scalping yapiorum bu ara ufak ufak
paritelere yöneldim biraz altındada 1742nin aşılmasını bekliyorum işlem için
brente bi göz gezdiricem ama şşimdi
Rebelh,hocam forex şirketine yazıyorum bir de çok yoğunum fazla ilgilenemiyorum kusura bakma
altın için 1738 üstü kapanış ki yarın olabilir tek nefes 1780 olabilir altın.
eur/usd için yıl sonu hedefi ile ilgili yorum yapmak bence zor.Çünkü çok fazla etki eden faktör var.Sadece USD/TL için güçlenme bekliyorum.Yıl sonu hedefim 1,83 üstü benim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)