o zaman kıl olduğumuz adamlara canımız sıkılınca keselim radar spec yollayalım :D
Printable View
o zaman kıl olduğumuz adamlara canımız sıkılınca keselim radar spec yollayalım :D
sacmalık ben senın tıpını begenmedım... kes cezayı
kullandıgı arabayı hıcbır zaman alamayacagım... kes cezayı
ulan zaten polıs cellat gıbı gıdıyor.... suc ıslıyor ama onlara ceza kesen yok... madem oyle bızlerede ceza kesme yetkısı versınler bızde makamlara keselım cezayı
sokayım boyle ıse... cok ozur dılerım arkadaslar bı anda sınırlendım :(
Cok gereksiz mevzu, zaten trafigi tehlikeye atacak bir seyi polis onunde yaparsaniz asayis te olsa durdurup trafik ekibi cagiriyor. Bu sadece arkadan yapistirmak icin resmen...
Evet yine saçmalardan seçmeler ,saçlar jöleli karı kızın götüne bakan havalı polislerimiz bize rahatlıkla ceza yazabilir .
Kıraathanelerde takılan bıyıklı zabıtacı emmilerde yazar cezayı yollar ,çok tatlı bir ülke ya valla yeme de yanında yat seviyorum bu ülkeyi aşığıyım hastasıyım bitiyorum bu ülke için .. Yaşamak bu ülkeyle güzel
A.M.K gazetesi diyorum baska bisey demiyorum:ofk:
Geçen şehiriçinde radara girmişsiniz diye ceza gelmiş eve birde posta kutusuna atmışlar tabi görmedik 15 günüde geçmiş. ne fotoğraf var ne bişey arabayı kim kullanıyordu belli değil :D babam diyo sen girmişsindir ben ne radar arabası ne çevirme gördüm, e bende görmedim o yoldan hiç geçmedim diyom ödeme, itiraz et dedim gitmiş ödemiş. Şu caddece şu tarih saatte şu hızla bitti.
b.ku yedik canı sıkıldıkça durdurur artık gerçi durdurmasınada gerek yokmuş hangi cezayı neden yediğimizden haberimiz olmıycak suçlu suçsuz soran yok zaten açık varsada kafasına göre ceza yazar oh ne ala memleket
Artk plakaları sökup öle gezıcez bu gıdısle ceza yemıyelım dıye
Şehir içinde geziyoruz aracın içinde 5 kişi süren arkadaşta ehliyet yok gittiğimiz yerde az ilerde trafik kontrol durdurma olduğunu fark ettik arkadaş hemen sağa çekti arabanın içinde bir anda sağ koltuktaki arkadaşımla yer değişti ama polis bize doğru ışığı tutuyor şüphelendi neyse durdurmaya girdik
Polis - Ehliyet , Ruhsat
Arkadaşım - Buyur Abi
Polis - Emniyet Kemeri Neden Takılı Değil ? Ceza Yazmam Gerek !
Arkadaşım - Yok Aracı Normalde Yanımdaki Arkadaşım Sürüyordu Az İlerde Direksiyon Değiştikte Unutmuşum , Gerek Yok CezayA Normalde Ben Hep Takarım ABİ !!! İşte Bu Son Noktayı Koymuştu :( :( O An Polisin Yüzündeki İfade Bizim Arkadaşımıza Bakışlarımızı Unutmuyorum.
Aslında bu yapılıo gibi birşey. Ben şöförlük yaparken yanımdaki polis yolda abuk subuk gidenlerin plakasını alıp bi kağıda yazıyordu akşam karakolda ilgili kişiye veriodu, cezalarda postalanıodu.
yakında herkesin eline wericekler ceza makbuzu du bakalım...