+359ları açtığınız an sizden para gidiyor diye duymuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum
Buda dikkatimi çekti , dikkat etmek lazım araç alım-satımında...
http://www.youtube.com/watch?v=TUAHw...eature=related
eskiden telefonda yapılan tek şey sapılıktı fakat artık dolandırıcılığa kadar geldi olay nereye gidiyoruz....
Öncelikle yanlış hesaba havale her banka müşterisinin başına gelebilir ki bu hatayı düzeltmek için karşı hesap sahibi değil bankadan yetkili biri arar.İstersen hesabın boş olsun ve 1 milyon TL sana yanlışlıkla gelsin.Durum değişmez.Banka senin iletişim bilgilerini karşı tarafa vermez/veremez.BDDk o bankayı öttürür.Siz onay vermezseniz,parayı çekmeyin derseniz cart diye parayı alamazlar.mahkemeye taşınır o olay.Hesaba bloke koyarlar 2-3 ay para hesabınızda yatar![]()
"0850" Nerenin Telefon Alan Kodu - Laf Sözlük
0850lilerde durum farklı beni de defalarca aradılar, Kıbrıs'tan arkadaş da çıktı, klima gazı dolumu-tamiri yapan özel bir şirket de. Detaylı bilgi linkte yazıyor. Başındaki sıfıra dikkat edin yeter![]()
Şerefsizlere bak ya hergün yeni bi dolandırıcılık tekniği buluyolar adamlar yatıp kalkıp dolandırmayı düşünüyolar herhalde
Biraz önce huur çocugunun biri beni aradı bu numaradan +90 850 333 77 11, 2 yıl önce sağlık sigortası yaptırmışsınız falan 2400 lira borcunuz görünmekte onu şimdi sıfırlarsanız 400 lira yatırmanız gerek dedi ben uyandım yok benim öyle borcum, sağlık sigortam da yok dedim ben ne yaptığımı bilmez miyim dedim, dingil demekki bunu bilmiyosunuz diyo bide. Sapır saçma konuşma falan dedim bağırdım, bu konuşmayı daha fazla sürdüremiycez dedi gerekli yasal işlemleri yapcaz dedi kapattı.
Nette baktım çok kişiyi aramışlar biriside kredi kartımdan parayı çekmişler dedi ama adam kart bilgilerini vermiş mi vermemiş mi onu yazmamış, acaba böyle bişey olabilir mi?
Hatta linki de burda Türkiye Genel Sağlık Kredi Kartımdan Para Çekti | Şikayet - Tüketici Şikayetleri, Tüketici Yorumları
Ve işin kötüsü bununla ilgili herhangi bir yasal düzenleme yok. Daha dün dedemi aramışlar aynı şekilde cep telefonundan, dedem evde değilim falan demiş. Kapatmışlar evi aramışlar, babaannemle konuşmuşlar para istemişler yine aynı düzen. Dedem Çağlayan'a gitmış suç duyurusunda bulunmaya, adamlar 'Para kaptırmamışsın haline şükret biz ne yapalım ne savcılar ne avukatlar dolandırıldı böyle amca.' demişler yollamışlar. İşe bak.
Gecen hafta yayla evindeydim Adanada, evin telefonu caldi; validem acti.. Kendine polis süsü veren bi mal para istemeye getirdi lafi.. Hoparloru actim hemen , yok teror orgutunu aramişsiniz vs..
Sönmez reis gibi bi basladim kufur etmeye, araliksiz 2-3 dakika.. Daha fazla dayamadi kapatti hemen lavuk![]()
Tango-1 never dies.
Abi polisiz diyenlere küfür etmenize gerek yok. Buyur devrem diyin kapatıyorlar![]()
Biri 05 baslayan biri de 359 la baslayan iki numara aramisti beni de 05 baslayan ben emniyet amiri bilmemne adin ne baban ne is yapiyo dedi ben ismimi soyledim ne is yapiyosun diyince askeri personelim dedim yuzume kapadi polise gittim onlar tek kullanimlik hat dediler kaalaya almadilar . 359 lu olan isi romanya üzerinden dolandiricilar arayip kapatmalari bile saniyeler suruyor . Milletin geri dönmesini bekliyor.
Sabahın kötünde sınava girmek için uyanmışım aradılar afyonum patlamadan. Ciddiye aldım yok hatırlamıyorum öyle bir işlem yaptığımı filan dedim. Hatırlamamanız normal onaylamışsınız dedi. Peki onaylamayı nasıl yapmışım telefonda mı dedim evet kaydı var elimizde dedi. Kaydı dinletin neyse parası vereyim dedim kapattı![]()
beni ariyanlari ben yonlendiriyorum arkadaslara![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)