videodaki roccoda sadece yazılımmı var ..? varsa kimin yazılımı..? araçlara maşallah..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Teke tek denemede 4 te kafa cikarip gecmeye basliyorum samette biliyor zaten
Arabam 4 ve 5 te yuruyor 5 e hic atamadim o aksam
Bu videoda viraji gordugum icin 4 e atinca hemen biraktim zaten 4 luleri yakiyorum
Gecme gecilme muhabbeti yapmiyorum ama bu video ozellikle koyulmus gercegi yansitmiyor
O yoldada bidaha denemem yazilimli rocco var ise baska samette isterse anadolu yakasi ***** yerde 180 ustune cikalim 220 lere kadar gidelim
.
tuncay abinin dedigi dogrudur saglıklı olmadı fark etmez abi istedigin yerde deneyelim gectim diye bir iddam yok denemeden sonra konustuk zaten videoda yanımdaki arkadasım dogus... ve ayırıyoruz gibi bisey soyluyo ama belli zaten bian da kopuyosun virajdan dolayı bıraktın..gectim muhabbeti yapmıyorum yani abi
Dr.Ecu
Yani ust mesajimdada yazmistim 3 te sen cikiyosun 4 te ben cikiyorum tam anlamiyla sonuca gidemedik ama haberleselim bende meraktayim ve merakta olan insanlarinda merakini giderelim cumartesi aksami anadolu yakasinda top sped yapabilecegimiz bi yer var cokta uzak degil arabalarimizi tam anlamiyla goruruz
.
sadece ABT yazılım var bizim roccoda bir dahaki denemenizde anadolu yakası ve uygun olursa bende katılmak isterim..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)