Turkcesini bulmak mumkunmu acaba bu programlarin ?
Her arac tanitildiginda buraya videosunu ekleyip konuyu guncel tutsak guzel olur bence
Turkcesini bulmak mumkunmu acaba bu programlarin ?
Her arac tanitildiginda buraya videosunu ekleyip konuyu guncel tutsak guzel olur bence
teşekkürler yenileri yayınlandıkça güncellenirse güzel olur
Biraz önce Tesla vardı![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
gtr35 tekrarı şuan veriliyor
Dün gt-r yi tekrar gösterdi, fabrika boyutu için 600 futbol sahası genişliginde deniliyor o kadar var mıdır gerçekten ?
boş zamanları değerlendirmek için tv deki tartışmasız en iyi kanal natinoal videoların hepsini izlemiştim fakat burj al arab ın yapılışına bakın derim beni en çok etkileyen o olmuştu programların arasında mega yapılar olarak geçiyor
ayrıca bugattinin videosu en iyisi bence araç 3000 küsür hp veriyordu yanılmıyorsam ilk denemede fabrikayı yakıyorlardı![]()
herşeyi anladım ama neden kendi motorlarını yapmıyorlar, modlanmış RS6 motoru koydular :S
bu arada tivibu olayı aşmış, uzun zamandır açmıyordum proje çizerken tv'ye dönüp bakmak zor oluyordu, tivibu aklıma geldi ve açtıktan sonra şok oldum, national,discovery,science,id vs. tüm kanallar mevcut![]()
bence maliyetten oturu baksana adamlar her parçayı başka yerden hazır alıp montaj yapıyorlar temiz iş valla![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
motor yapmak için 0'dan döküm tesisi ve toplama atölyesi ve test merkezi kurmak gerekir. Herşeyden önce bir tasarım ekibi ciddi test süreci gerekir gerek lab olsun gerek yolda olsun. Bu dediğim şey 2 satır gereken maliyet milyonlarca euro.
pagani birader adamalr misss gibi AMG motoru takıyorlar 7.3lt V12. <3 gerçi bu sene onlarda M158 twin turbo V12'ye geçtier.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)