ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı deneme cumartesimi olacak)))))))))) Oğlum bak git milleti gaza getirme...seneye yazın herkez seni bekliyore
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Oğlum bak git milleti gaza getirme...seneye yazın herkez seni bekliyore obey kısmetimizi bekliyoruz
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Benim denemelerim her zaman oluyor zaten yeri ve saatı yok pr vti ile nerede boş yol bulsak orada basıyoruz arkadaş zaten devamli 2 de hazır bekliyo obey karbonla dene, bak sertan abide olacakmış kaçırma bu güzel geceyii)))))
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı obey karbonla dene, bak sertan abide olacakmış kaçırma bu güzel geceyii))))) La oğlum... Biri şunu durdursun
ilkerist Nickli Üyeden Alıntı La oğlum... Biri şunu durdursun şimdi ararım sertan abiyi, derim karbon eh'le deneyecek cumartesi gör bak günde kaç kere arıyo seni))))))
Hafta sonu plan yapmayn! - Hrriyet GNDEM
IMPOSSIBLE IS NOTHING
aslan Nickli Üyeden Alıntı Hafta sonu plan yapmayn! - Hrriyet GNDEM Kapalı otopark mevcut gittiğimiz yerde herşey güzel olacak
.
deneme olmaz Tuncay abi üzülme yazın yaparık
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı obey karbonla dene, bak sertan abide olacakmış kaçırma bu güzel geceyii))))) sertan abnin gelceğinden haberim yoktu benim o gelirse rot 68 seko'yu getirim o gelirse ertan abide gelir kinglerin gecesi olcak sanırsam
Serkan abinin uçan kuştan haberi var
ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Serkan abinin uçan kuştan haberi var Haberi var evet ben soyledim hatta ama gelmeyecekti... Sertan abi gelirse is degisir tabiii....
tuncay abı selahattınde gelıcek abı bı sakıncaı varmı ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ? sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ? tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
elpadre Nickli Üyeden Alıntı tuncay abı selahattınde gelıcek abı bı sakıncaı varmı ? Sen varya Fenasın
Muhteşem buluşmaya son 30 saat kaldı ve geri sayım başladı
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Muhteşem buluşmaya son 30 saat kaldı ve geri sayım başladı Edit düzeltildi
aslan Nickli Üyeden Alıntı Edit düzeltildi aynen demin yanlış saat bildirdim
Ben gece 3'te Ankara'ya yola çıkıyorum,kısmetse yarın akşama görüşmek üzere,ben yatar
ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Ben gece 3'te Ankara'ya yola çıkıyorum,kısmetse yarın akşama görüşmek üzere,ben yatar Hadi hayırlısı bakalım TMVTİ ali bey kamera hazır değilmi bak başkanlık adayında sende varsın seçim olacak oylama yapıcaz
EH VTEC. Nickli Üyeden Alıntı Hadi hayırlısı bakalım TMVTİ ali bey kamera hazır değilmi bak başkanlık adayında sende varsın seçim olacak oylama yapıcaz Kamera hazır Tuncay başkan
™VTI Turk Man
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları