Orhanım bakınıver sende oyle bir yerde olur BAŞKAN:)
Printable View
sakin temiz bir yer olursa iyi olur memur amcalar musallat olmasın yoksa kaçamayız biz :D max. 3000 dd :)
UZ vtecle ordayım bi aksilik olmazsa benide ekleyebilirsiniz ayrıca buluşma anadolu yakasımı yoksa avrupa yakısındamı olucak?
Abim orası kapanmış carting ama perşembe günleri sosyete pazarı kuruluyo :D Aslında güzel mekan kapalı 30 araç rahatlıkla sığar kafesi vs wcsi açık otoparkı vardı riva yoluna çıkarız ordan ataşehir vs güzel bir yerde aslında ışık vs de var konuşup orayı halledelim 5-10 neyse veririz :)
laa bişey sorcam maden herkes burda bu vtec vites levyeleri normal 1,6 larla aynımı yoksa vtec lerınki farklımı ?
şimdi şöyle birşey var satılan short shifter lar 88-2001 model civic short shifter diye satılıyo demekki sistem aynı hepsine oluyo bence aynıdır bende bir tane 1,6ies ten çıkma oem var vtı dan çıkma var sa gelecek arkadaşlarda yan yana koyar karşılaştırırız cumartesi akşamı
cumartesi günü sağnak yagmur var hihihi :) hep bu ugursus melih yüzünden
en guzel dediğim sistem cumartesı gecelerı alış veriş merkezlerının sınamaları acık saat 10 gibi gidip çökucegiz bukadar basit :)
Ertelemek gibi bir luksumuz yok malesef
Kapali yer arastiriyorum cumaya kadar belli olacak kismetse
bizde 2 araç geleceğiz BC ve TK.. plakaları ekleyebilirmisiniz listeye :)
galerianın alt oto parkı a nie gitmiosunuz eski carting oldugu yere avm müşterileri oraya park etmez raat edersiniz
yanıyoruz yanıyoruz :D :D
gelmeyen bayagı kişi olablir ama her bulusmada fix dir ararsın yaa terliği kaybettim evde onu arıyorum bile derler :D
dt vti bağcılR Yaz:) ilker görüşelim orda:D
Tuncay obey ömer-fe yi davet etmek lazım fotolar için :) foto çekimlerinde işin sonu ömer:D
atasehir serifalide sosyete pazari var
cuma haric boş
ustu kapali
wc var
tem dudullu giriş cikisina yakin
değerlendrmek istersenz detayli adres verebilirim.