tmm knka konusup ayarlarız ;)
hahahaha olm cok fena guldum ya :D bak o egsozla basın belaya gırer sök ver en iyisi bana, bak geçen hafta bagladılar arabayı cok ugrastım bence degmez sök k:D
Printable View
sakın zahmet etmeyiver :D
http://img9.imageshack.us/img9/7388/...3504528958.jpg
memurdan korksak... vti a binmezdik :D :D :D :D Ağğğhhyyytttt :D
waaoowww bu ağır oldu :D
airmass candırrrr :D megan racing hedırs lazım ama, boxer motor oluyor o zaman:D
:D :D :D o değilde o stickerla şehir içi biraz dolaştım tepkiler gayet tatmin ediciydi arkadan gelen clio sümbül bile olsa yediremiyor makaslara falan giriyor ben hala yavaş yavaş ilerliyorum falan hoş oluyor cumartesi gecesi o stickerı memura söktürtcem :D :D
edit: hgs mide bugun aldım bence sizde bi ara alın kgs de yavaşladıgınız an olay bitiyor çünkü gerisi ***** olay döngüsü :)
arkadaşlar eg vti aranıza kabul ediyormusunuz yoksa sadece ek kasa vti mi olacak ona göre izmitten geleceğiz
eğer kabul etmeyecekseniz sadece ek vti ile geleceğiz
Tayyar almiyonuz mu tayyarr bir i fazlasi var :) i-vtec
B16a2 harici olamiyor atkadaslar lutfen mazur gorun
Su an disaridayim mekan bakiyorum hala en kisa zamanda en gec cuma aksami adres belli olacak buradan takip edebilirsiniz
Tel. Numaramida cuma gunu ekleyecegim
gölgendeyim tuncay başkan :)
haber varmı başkan ? duyduğuma göre en son boş verip banklarda uyumuşsun :D
edit : harbi sabaha kadar aramadın dimi abi ? :D
cumartesi günü sağnak yağış bekleniyormuş hııamınaaa... :Deli:
Hadi hayırlısı güzel bir buluşma olacak kerim abi ile kavacıkta köprü çıkışı üst geçitin altında bekleriz sizi otobüs durağında :)
Kartal carrefour otoparkı alt katta carting bölümü boş oluyormuş hep giden eden varmıdır
maltepe carrefour'mu abi? çalışma var orada, uygun değil.
soğanlık M1?
içerenköy carrefour'un açık otoparkı nasıl abi?
hondam zamanları gibi:D
merkez avm m1 kartal burayı diyorum
yağmur varmı abi?
AVM'lerin kapalı otoparklarında izin vermezler öyle topluca beklemeye bence:(
yönetimle konuşmayı düşünüyormusun Tuncay abi?