User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
30 sonuçtan 20 ile 30 arası

Konu: bilgisayardan anlayan arkadaşlar yardım..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He sen kendi ev bilgisayarından okula bağlanıcaksın. Senin derdin başka bilgisayardan bağlanmak. Makinana sertifika ve benzersiz bir makina id vardır %100 o id de karşıya gönderiliyordur. Başka makina olduğu anlaşılır ama evdeki makinanı başka bir yere götür oradan bağlan. Yada makinanındaki işletim sistemini başka bir sabit diske clone alıp diğer bilgisayarda bir kaç işlem ile boot edebilirsin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He sen kendi ev bilgisayarından okula bağlanıcaksın. Senin derdin başka bilgisayardan bağlanmak. Makinana sertifika ve benzersiz bir makina id vardır %100 o id de karşıya gönderiliyordur. Başka makina olduğu anlaşılır ama evdeki makinanı başka bir yere götür oradan bağlan. Yada makinanındaki işletim sistemini başka bir sabit diske clone alıp diğer bilgisayarda bir kaç işlem ile boot edebilirsin.
    benim derdim yerime başkası girerse anlaşılırmı ?

şimdi sınıfta 80 kişiden fazlası var tek tek ip kontrol yapılırmı bilmem ama yerime başkası başka pc den girse o pc de istanbulda ama makina ip si farklı olacak ordan sorun çıkarmı diye düşünüyorum.

bu program nette var ztn okula kayıt olunca indirin die söylediler herkezde var aynı anda kaç pcbağlanıo buna herhalde isim isim olarak ip adresleri tutulmuyordur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kere zaten senin evin ip adresi sabit değildir ki. dinamiktir. ayrıca aynı sınava 3-5 ip ile girebilirsin varz et elektrikler gitti geldi ip değişti. bu problem deil. ama o programda %90 olan bir özellik olarak makinana bir sertifika yada bir makina id vermiştir. o yüzden başka makinadan bağlanınca kesin anlarlar hatta bağlanamayabilirsin bile.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yada evdeki bilgisayarım bozuk diye başka bir bilgisayardan gireceğini söyleyip gireceksin arkadaşının evinden
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kere zaten senin evin ip adresi sabit değildir ki. dinamiktir. ayrıca aynı sınava 3-5 ip ile girebilirsin varz et elektrikler gitti geldi ip değişti. bu problem deil. ama o programda %90 olan bir özellik olarak makinana bir sertifika yada bir makina id vermiştir. o yüzden başka makinadan bağlanınca kesin anlarlar hatta bağlanamayabilirsin bile.
    sınava 1 giriş hakkkımız var 2. olması için mesala adsl kesildiyse neden kesildi ? bölgende elektrik kesildiyse neden kesildi ? bunu okul öğreniyor elektrik idaresinden ona göre sana 2. sınav hakkını tanıyor...ben 2 pc den girebiliyorum derse biri ev diğeri iş yeri ama sınavda programa herhangi bi limit gibi bişey koyulursa yani derse sene boyunda hangi pc den giriyosun hangisinden ders yapıyosun vs... kiiii hiç zannetmiyorum çünkü aramızda evinden yada iş yerinden internet cafeden türlü türlü yerden giren insanlar var böyle bi olasılık olmaz gibi

aklımı şu şeytan işlerine çalıştırdığım kadar başka bişeye çalştırmamışımdır...

Yada evdeki bilgisayarım bozuk diye başka bir bilgisayardan gireceğini söyleyip gireceksin arkadaşının evinden
    bişey söylememize gerek yok onlara herkez kafasına göre ama benim dert ettiğim bu programı başka bi arkadaşa yollayacğım o kurup gircek yerime bunuda çakmazlar herhalde :S bunu anlarlarsa eğre sınavım iptal olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F€RH@_T5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınava 1 giriş hakkkımız var 2. olması için mesala adsl kesildiyse neden kesildi ? bölgende elektrik kesildiyse neden kesildi ? bunu okul öğreniyor elektrik idaresinden ona göre sana 2. sınav hakkını tanıyor...ben 2 pc den girebiliyorum derse biri ev diğeri iş yeri ama sınavda programa herhangi bi limit gibi bişey koyulursa yani derse sene boyunda hangi pc den giriyosun hangisinden ders yapıyosun vs... kiiii hiç zannetmiyorum çünkü aramızda evinden yada iş yerinden internet cafeden türlü türlü yerden giren insanlar var böyle bi olasılık olmaz gibi

aklımı şu şeytan işlerine çalıştırdığım kadar başka bişeye çalştırmamışımdır...

bişey söylememize gerek yok onlara herkez kafasına göre ama benim dert ettiğim bu programı başka bi arkadaşa yollayacğım o kurup gircek yerime bunuda çakmazlar herhalde :S bunu anlarlarsa eğre sınavım iptal olur..
    iyi güzel diyorsunda madem bunu söylemen gerek yok istediğin yerden internet cafeden girebiliyorsun arkadaşına gönderdiğini nerden anlayacak. webcam mi açıyorlar anlayamazlar o zaman ben giriyorum dersin. ayrıca adsl modemim bozuldu reset attı. bilgisayar kitlendi. annem elektrik süpürgesini taktığında sigorta attı. yalan mı yok alla alla
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel fikirler var aklımda böyle...
    dersleri kolay yapsınlar herkez okusun kardeşim !

önceki sayfalardada yardım eden bütün arkadaşlar abilerim hepinize teşekkür ederim..

sınava girmek isteyen kardeş sevindirmek isteyen karşılığında aksesuar yemek içmek vs bişe isteyen varsa görüşelim..

Serkan.S
    Misafir
    Bilen birini oturt yanına girsin laptoptan veya başka bir bilgisayardan ne gerekiyosa söylesin sana.Ayrıca bu nasıl bi sistem anlıyamadım hangi okul yapıyor bunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla öyle yapacam bi şekilde sınavları geçmem lazım.

maltepe üni yapıo element isminde bi firma var o yazıyo programları onlar görüyomuş pc başında yaptıklarımızı.

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bende ilkkez böyle bişey görüyorum nasıl bir dersmiş bu evden dinleniyor iyimiş valla

ChaTLaX
    Misafir
    Arkadaslar sunu soyleyebılırm anlayabıldıgım kadarı ıle.
    Ben akrabaların pc lerıne bırer hamachı ve Radmın kurdum problem cıkarıyo pc dedıklerınde ewden yada ısten baglanıp sonunu cozmeye calısıorum. yeterınce hızlı ıster sen kontrol edıyorsun ıstersen sadece ekran goruntusunu goruyorsun hemde sanıye sanıye. dosya kopyalamadan komut sıstemıne kadar daha bırcok ıslem yapabılıyorsun.
    bunu yapmak cok zor deıl eger sızın pclerınızede access point control ıcın kullanılan programlardan bırnı durduysalar yanı sızdekı programa bu ozellıkller eklendıyse sızın haberınız olmadan her seyı gorebılır. cunku ona bu hakkı werıorsunuz port acarak.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)