RC model araçları için teknik servis?

Thread: RC model araçları için teknik servis?

1. mtahakorkmaz's Avatar

mtahakorkmaz said:

RC model araçları için teknik servis?

arkadaşlar benim savage için teknik servise ihtiyacım var bilen varmı acaba motorla alakalı bi sıkıntı var gibi bi kaç eksiğide var onları yaptırıcam bilen varmı bu işi yapan??

2. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:
    istanbul bakirkoy top models
    "Wagen"thusiast

3. mtahakorkmaz's Avatar

mtahakorkmaz said:
    ulaşabileceğim bi telefon varmı acaba?

4. _driver_'s Avatar

_driver_ said:
    TOPMODELS - Model Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Model Uçak - topmodels.com.tr

Topmodels A.Ş. Merkez : Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. No:89 Bakırköy / İstanbul
    Telefon: 0212 660 41 41 (pbx) Faks: 0212 660 41 31 E-posta: topmodels@topmodels.com.tr
    Quote Originally Posted by mesutt1 View Post
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Quote Originally Posted by doncarlo View Post
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

5. mtahakorkmaz's Avatar

mtahakorkmaz said:
    Quote Originally Posted by _driver_ View Post
    TOPMODELS - Model Araba, Uzaktan Kumandalı Araba, Model Uçak - topmodels.com.tr

Topmodels A.Ş. Merkez : Zuhuratbaba Mh. İncirli Cd. No:89 Bakırköy / İstanbul
    Telefon: 0212 660 41 41 (pbx) Faks: 0212 660 41 31 E-posta: topmodels@topmodels.com.tr
    tamir işi yapıyormu topmodel?

6. emresener's Avatar

emresener said:
    topmodels işinizi biraz tuzluda olsa çözer

Anadolu yakasında da kızıltoprak civarında da oldukça fazla RC işi yapan tukkan var.

Beşiktaş tarafındada ıhlamurkasrı'nın karşısında var.

7. kelalper said:
    Model araba ile uğraşırken bende yapıodum ama artık bıraktım sadece kendi uçaklarımla uğraşıyorum. Sen problemleri söyle elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışiim. Yok yolliicam diosan o zaman technomodels e yolla. Araba ile en çok onlar ilgileniyor.
    IN BOOST WE TRUST

8. leventrc's Avatar

leventrc said:
    Arkadaşlar merhaba;

Kirlilik olmasın diye tekrar konu açmak istemedim. Bu konuyu buldum. Bu konu üzerinden devam edeyim istedim.

İstanbul Anadolu yakasında HPİ Savage 4.6 marka RC Model aracımı servis amaçlı götürebileceğim bir yer bileniniz var mı?

Bostancı' da ikamet ediyorum. Bilen arkadaşlardan bilgi rica ederim.

Teşekkürler...

9. phoenixs's Avatar

phoenixs said:
    Hocam söylediğiniz model çok belirgin bi model biraz araştırma ile youtube üzerinden en ince ayrıntısına kadar istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

10. leventrc's Avatar

leventrc said:
    Quote Originally Posted by phoenixs View Post
    Hocam söylediğiniz model çok belirgin bi model biraz araştırma ile youtube üzerinden en ince ayrıntısına kadar istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
    Biraz mantığını çözsem eminim ki zamanla parçalarını alıp kendim yapmaya başlarım. Kaldı ki zaten belirttiğiniz gibi, bu işin zevki uğraşınca çıkıyor. Ben geçen yaz bu işe merak saldım. Bir kaç kere sürdüm. Sonra yaz ortasında iş yoğunluğu vs derken rafa kaldırdım. En son egzozu kırıktı. Servolardan çıt çıkmıyor. Düz gideceğine sola doğru gitmeye başladı. Hiç anlamayınca da işte böyle mecbur bir yere götürmek zorunda kalıyorsunuz Birkaç kez yapılışını canlı izlesem, makinayı tanısam dediğiniz gibi; zamanla kendim yapmaya başlarım

11. yusufcan_k said:
    Quote Originally Posted by leventrc View Post
    Biraz mantığını çözsem eminim ki zamanla parçalarını alıp kendim yapmaya başlarım. Kaldı ki zaten belirttiğiniz gibi, bu işin zevki uğraşınca çıkıyor. Ben geçen yaz bu işe merak saldım. Bir kaç kere sürdüm. Sonra yaz ortasında iş yoğunluğu vs derken rafa kaldırdım. En son egzozu kırıktı. Servolardan çıt çıkmıyor. Düz gideceğine sola doğru gitmeye başladı. Hiç anlamayınca da işte böyle mecbur bir yere götürmek zorunda kalıyorsunuz Birkaç kez yapılışını canlı izlesem, makinayı tanısam dediğiniz gibi; zamanla kendim yapmaya başlarım
    hilalhobi var ne tarafta bilmiyorum ama. erol abi yardımcı olur o konuda

12. CVK's Avatar

CVK said:
    Quote Originally Posted by yusufcan_k View Post
    hilalhobi var ne tarafta bilmiyorum ama. erol abi yardımcı olur o konuda
    Hilal hobi zeytinburnu da, ben de bir kere gitmiştim ona, sonra kendim komple dağıttım topladım ondan sonra çözüyosun işi

13. Berkan's Avatar

Berkan said:
    oyuncak hobi avcılarda ssangyong'un yan sokagında onlarda muhtemelen tamir yapıyorlardır topmodelse göre daha insancıl fiyatları var
    1881 - 193

14. EREN34's Avatar

EREN34 said:
    Arkadaşlar merhaba;

Kirlilik olmasın diye tekrar konu açmak istemedim. Bu konuyu buldum. Bu konu üzerinden devam edeyim istedim.

İstanbul Anadolu yakasında HPİ Savage 4.6 marka RC Model aracımı servis amaçlı götürebileceğim bir yer bileniniz var mı?

Teşekkürler...
    Caddede Kızıltoprak BP'ye gelmeden sağda RC satan büyük bir mağaza var. Hatta serviste var diye biliyorum. Bir uğrayın isterseniz

15. Berkan's Avatar

Berkan said:
    Arkadaşlar merhaba;

Teşekkürler...
    Naitilusun az ilerisinde var söyle direk yerini koyayım hatta

Google Haritalar
    1881 - 193

16. mustafa_a's Avatar

mustafa_a said:
    Eskiden kızıltoprakta birkaç yer vardı bende gitmiştim. Ancak fiyatlar yüksekti. Artık kendim hallediyorum sorunları ve upgrade leri. O civarda eski firmalardan promodeli önerebilirim.