Kemer takmadığım zaman kendimi boşlukta gibi hissediyorum...
Çok şükür babama da bu alışkanlığı kazandırabildim.
Printable View
Kemer takmadığım zaman kendimi boşlukta gibi hissediyorum...
Çok şükür babama da bu alışkanlığı kazandırabildim.
Kamçı Travması sanırsam adı. Boyun ağrılarıyla başlayıp kalıcı omur hasarına kadar gidebiliyor bunun verebileceği zararlar. Başlık takılıysa ve konumu yanlışsa da aynı tehlike var.
+1
Ben henüz o kadar etkili bir yöntem bulamadım arkadakilere kemer taktırmak için. Ama sizin yöntemi deneyeceğim:D
arkadaşlar ben zorla güzellik moduna pek girmiyorum, kemerler takılana kadar araba hareket etmez, kemerler takılır araba öyle hareket eder. Onun dışında kafalıksız kaza durumunda yine boyun kırılması riski var, tıpkı kemer takılmadığında olduğu gibi.
yogun trafikte takmiyorum istanbulda darlaniyorum cunku, koprude hele, arabaa arkadasim oluyo kiz arkm yada arka koltuktan bisi alcam vs rahat hareketde edemiyorum, bi sure sonra darliyo 2 saat takili olunca dur kalkta, ha, ama istisnasiz hep takarim, trafikten kanser oldugum durumlar haric, yanimdakilerede taktiririm, sonucta ben kaza yaparsam Allah korusun yanimdakinin hayati onemli bisey olsa onun vicdan azabiyla yasiyamam, hele on koltukta kesinlikle taktiriyorum, Kiz arkadasim takmiyodu ilk darlaniyorum diyodu bende tamam bende takmam beraber oluruz diodum takiyodu :D, ama Amerikada baya katilar bu konuda hakli olarak
biz herşeyin daha iyisini bildigimiz için bunlar oluyor o kemerin bir amacı var ve biz bunu hep göz ardı ediyoruz...