Michelin Pilot Sport lardan memnun kalmadığım için Continental Sport Contact 3 e geçtim. Çok memnunum. Volvoda Bridgestone Adrenalin var. Bridgestone yazın iyi havalar soğuduğu zaman ızdırap. Aquaplanning olayı yok ama frenleme ve yanal tutuş kışın ürkütüyor. Bundan önce S03 vardı değiştirirken bi daha almam dedim. Lastikçi çok israr etti abi valla çok iyi soğukken tutmama gibi bişey yok dedi inandım aldım. Iıh Continental etmez ortalamada.
IN BOOST WE TRUST
Var S001 205/50/17 93Y XL olculerinde. Hatta istersen seni kendi lastik aldigim yer ile bile gorusturebilirim Istanbul civarindaysan.
Bende RE050A'dan gecis yaptim gecen sene S001'e. Islak performansi kurudan iyidir o derece yani. Kuruda RE050A'nin peformansini yakaliyor isindiktan sonra.
.............................
tirerack.com da birçok lastikten üst sırada özellikle kuru tutunmada..
bende araştırmıştım almadan, fiyat performans olarak bence çok çok iyi lastik tavsiye ederim barış![]()
duymadan bilmeden çin markası falan o diye sallayana aldanma
hatta şöyle göstereyim 10.sıra
Consumer Survey Results By Category
YouTubeDR.ECU
Tamamdır sormuş olurum hem teşekkürler![]()
yeni konu açmamak için burdan devam edeyim dedim. Jazz a ucuz ve uygun ıslak kuru yol tutan bır lastık lazım. Nokian V düşünüyorum bi abim tavsiye etti nokian kalite olarak nasıldır ?
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)