iyi gti ların 17-18 istendiği piyasada 7 liraya gti alıp toplamaya kalkmak sanırım ülkenin en cesur insanlarının altına girebileceği bi durum :D
motor küçük, önden çekiş, o zevksiz diye 7.000 bütçeye beklentini çok tutarsan elin boş kalırsın.
Printable View
temiz bi mk1 de bakabilirsin.
205 1.9 gti
O paralara alabileceğin en keyifli araç bence 205 1.9 gti dır.Yok illa drift diyorsan alırsın düzgün bi doğan yada şahin 250 liraya dif e bi kaynak atar egzantrik headers ile yan yan gezersin.hem parçası bim de biile var neredeyse ve ucuz.
kuş serisine kullanımı zevksiz demişsin arkadaşım ama kavşakta 360 dönebilen en ucuz ve parçasını da abilerimin dediği gibi bimde bile bulabileceğin te araç da o bence listene ekle derim :)
Lada diyorum. Basık sw lada güzel olur. Fiyat ucuz, parça ucuz, kuş serisi gibi kötü imaj yok, arkadan ittirmeli, sağlam, iyi ısıtır, makyaj yaparsan çok sempatik oluyor, daha ne olsun.
o paralara arkadan itişli arıyosan bence tofaş..
dostum serçe al pişman olmazsın ;) kalan parana bi takım modifiyede yapabilirsin 1100 kapak headers eksoz vb vb o sana kalmış tofasın her seye önü acık :D ben güzel yanlıyorum serçemle gerçi fazla abanınca haralet yapıyo ama :D 1.3 motora idare ediyoz onuda :d bi sıkıntısını görmedim henuz kendi serçemin. :D dogan sahin.de olabilir tabi ama serçenin tadı başka
Serçe+1.6 tofaş motor= 7 liraya mutluluk:)
şahin kullanmak zevkli değil mi ? benim çok hoşuma gidiyor şahsen, o kötü imajı olmasa cidden düşünürüm..
güzel yorumlarınız için teşekkür ederim aklımda sierra vardı ama artık bizde tofaşcıyız gardaşş :D