yanlamak istiyorum demek :)
Printable View
E21 al, takılırsın.
Eski dizel mersolardan bul. 3bine falan, üstüylede turbolarsın.
BMW 3 Serisi 3.24d 1985 Model 8.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 106288400
BMW 3 Serisi 3.24d 1987 Model 5.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 106212075
BMW 3 Serisi 3.18iS 1986 Model 6.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97328652
BMW 3 Serisi 3.24d 1989 Model 7.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 105670982
BMW 3 Serisi 3.23i 1985 Model 4.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 100070401
BMW 3 Serisi 3.23i 1985 Model 7.500 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 100701913
Bu arada 3.15 lere 3.16'lara istenilen paraları gördüm de... Ah şu çılgın Türkler. : ))
Sahin e biniceksen insanlarin bakislari ve sana karsi olan tavirlarina hazirlikli olman lazim, temiz bir arac bulursan curuksuz olmasina dikkat et birde turbo yapabilirsen cok zevk alirsin.
Eger onden cekis dersen bulucagin en zevkli arac 205 gti olur.
Birde soyle bir durum var elinde 7000 var ama sonradan cikicak masraflari karsilayabilicek cok paran yoksa araba almayi dusunme derim yaa alicaksan en azindan sahin al hem usta usta gezmek zorunda kalmazsin hemde cogu isini ucuza yaptirirsin.
Not: Eger gazlamam veya yanlamam benim surekli kullanicagim bir arac olsun hosda gorunsun dersen vw nin eski kasa golf lerine bakabilirsin ilk cikan kasasi mk1 diye gecer, yeni ve daha genis olanini istersen mk2 lerdir ki benim tercihim dizel bir mk 2 olurdu.
Tofas alacagina sierra al yanla kafana gore ama kullanmadim sadece bi fikir :)
Suzuki Swift 1.3 GTi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
? ? ? : ))
3.16 için biraz fazla gibime geldi.
Suzuki Swift 1.3 GTi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
? ? ? : ))
anlaştık :D
7 Liraya aldığın avrupa araçlardan hiç birşey bekleme ya evlatlık kalır yüksek masraf edersin, veya bi masraf açar nerden aldım bunu dersin. Kusura bakma hevesini kırmak gibi olmasın ama benim aracım ın hiç bir sıkıntısı olmamasına ragmen gene aylık 600 tl masrafı oluyor yakıttır yaptıgın modifiyedir felandır filandır. temiz bi şahin alınır turbolanır binilir diyorum.
Eski sierracıyım o arabadan alacağın zevki hiç bir arabadan alamazsın. Yazılım filtre egzost falan düşünme git bi tane koni al ondan sonra istediğin gibi yanla. Arada git dif boşluğunu aldır gene devam. 1000 kg 125 hp 2 lt araba. Şahin doğanla öyle fısır fısır olduğu yerde dönersin drift yapamazsın. Sierra ile 100 le giderken drift yaparsın farkı bu. Şahin doğanda 1 den 2 ye attığında bi cik eder o kadar. Sierra da sara sara devam edersin. Motor parçasından da korkma motor zaten sağlamdır. Kaportada da tamponları sıkıntılı. Hemen patlar dokunduğunda. Şahinle 3 dakika gazla 4. dakika conta yakarsın. Sierrada öyle sorunların olmaz eğer araba sağlıklıysa.
7 liralık sierra muhtemelen anca kuş serisi kadar yanlar lpg görmüşlerinin hiçbirinin iyi gittiğine şahit olmadım.
Ayrıca çok yakın bi arkadaşıma orj. 85binde aldık daha 1 ay filan oldu herşeyiyle stok araba Alper abinin dediği koni farkını onu kullanınca anlamıştım bende.
Motoru evet kolay kolay sorun çıkarmaz ama ihmale de gelmez.
Ben sierradan çok zevk aldım ilk arabamdı bi de. Kaza yaptım kendi salaklığım yüzünden. Hafif çiseleyen yağmurda 240 la TEM de gidilir mi. 240 a dayıyacam dedim 240 ı gördüm ileri bi baktım herkesin fren lambaları yanıo. Frene asıldım frenler şişti iki araba ortasına soktum durdum. Fazla bişey olmadı. 3 ay sonra Saxo VTS aldım 1 sene sonra da S40 T4. Sierra dan aldığım kullanım zevkini hiç biri vermedi. Megane da vermiyor. O araba elim ayağım gibiydi millet drift nedir bilmezken ben havaalanı virajını 3 te yan dönüyodum 95 senesinde. Şimdi yap deseler yemez.:D Kıçını bu kadar kolay kontrol edebileceğin bir araba zor o paralara. Sadece kıçı gelmeye başladığı zaman korkup frene dokunma gazdan ayağını çekme yeter.
7000 liralık motoru çalışan gaz yiyen bir crx.. :D