O kadar gerçek varken bunlar hikaye geliyor aslında :D birazda program olması için abarttılarsa tamamdır :)
Printable View
O kadar gerçek varken bunlar hikaye geliyor aslında :D birazda program olması için abarttılarsa tamamdır :)
o adam burda bi benzinli araba kiralayıp kiralayıp 2 gün gezip bi benzin alaymış ya :D ondan sonra 1 biraya 3500 verip helali hoş olsun demezse noliym :D
Ben belgesel yayınlandığı gün baştan sona izledim programı...Aslında adam bizi rezil etmemiş bir avuç şerefsiz yüzünden TÜRK'lerin hepsi damga yedi.
Skype'den daha önce Türkiye'ye gelmiş ve aynı olayı yaşamış bir turist ile konuştu ve o adamın yaşadıklarının aynısını yaşadı. Adamı götürdükleri mekan ile Nuri'nin İspanyol turisti götürdüğü mekan aynı. Demek ki İstiklal Caddesinde bu işi yapanlar aynı mekana çalışıyor.
Polis mekana geldiğinde çok sövdüm klasik Türk polisi sözde görevini çok iyi yapar ama gördük yaptıklarını. Yapımcı görüntüleri polise izletmiş ve mekan sahibi dahil 35 gözaltı olmuş. Mekan sahibini de 60 bin TL kefalet ile serbest bırakmışlar.
Hukukçu olmasam da bu olay bence nitelikli dolandırıcılığa girer ve cezası kesinlikle hapis olmalıydı. Sen ülke tanıtımın, reklamın için milyar dolarlar harca ama şerefsizin biri gelsin seni cümle aleme rezil etsin sende 60 bin TL ceza ver. Aç olduğu için fırından simit çalan çocuklarda hapislerde yatsınlar...
Dünya HortingenŞtrayze haftası mıdır nedir.
adam hemşerim çıktı beyler temkinli olalım.