eskidjiye giden var mı aranızda?
fiyatları bir kontrol eder misin serkan,
kurutmalı çamaşır makinesi lazım bana
Built to fall....
abi beyaz eşyalar fiyat olarak uygundu ama güven vermedi... biz mobilya için gitmiştik ondada kararsız kaldık başka yerler 40 gün teslimat süresi verirken bu adamlar şunun rengi bunun boyu falan değişsin dedik teslimat nezaman 2 gün sonra dediler
Uzun süreli kullanım için düşünüyorsan bence sağlam bir bayiden almak daha iyi olacakdır diye düşünüyorum.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Siemens WD14H420EU Yıkama=A/7kg. Kurutma=B/4kg. 2351 TL
LG F1480RDS5 Yıkama=A+++/9kg. Kurutma=B/6kg. 2151 TL
LG F1480YD Yıkama=A+++/8kg. Kurutma=B/6kg. 1737 TL
Hoover WDYN 9646 PG Yıkama=A+++/9kg. Kurutma=B/6kg. 1635 TL
Hotpoint-Ariston ARMXXL 129 Yıkama=A/7kg. Kurutma=B/5kg. 999 TL
AEG Lavamat 14950 A Yıkama=A/8kg. Kurutma=B/6kg. 2100 TL
Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
samsung JDF die bir modeli var tam bana göre ama üretim bitmiş bulamyorum bir türlü
1400
TL
Built to fall....
@otomania Eray'la iletişime geçin. Yenibosna E5 Koçtaş'taki Arçelik mağazasında kendisi. Her türlü yardımcı olur.
Yaz sonunda düğün yaptım. Çoğu şeyi internet üzerinden aldım diyebilirim. Mesela mağazanın 1300 lira çektiği çamaşır makinasını internetten kargo dahil 800 liraya aldım desem inanır mısınız? AYnı şekilde anneme 1100 liralık bulaşık makinasını netten 750 liraya kargo daghil, yanında 100 lira hediye çeki ve yine yanında 50 lira bonus kazandım desem ne dersiniz?
Çamaşır makinası Profilo (Siemens ve Bosch nin bünyesinde gayet iyidir)
Bulaşık makinamızı gelinin abisi hediye etti
Kombi Demirdöküm Nitromix kullanıyorum ses yok desem yeridir.
Hangi internet sitelerinden aldığınıda paylaşsan![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
İyi dilekler için teşekkür ederim öncelikle. Reklam olur mu olmaz mı diye düşündüm bi an da paylaşayım
100 lira çek ve 50 lira bonus kazandığım hepsiburada. Ara ara kampanyaları oluyor. 250 liraya 50 lira hediye çeki, 500 liraya 100 lira hediye çeki şeklinde. Anneme bulaşık makinasını o şekilde aldım bayi fiyatı 1100 lira idi hepsiburada 750.
Bir komşuya sanalreyonum.com dan Uğur derin dondurucu aldık bayi fiyatı 950, sanalreyonumda kargo dahil 820 lira.
Çamaşır makinası Profilo aldım bayiye sordum 1300 lira dediler hızlıal.com da ya 750 ya da 850 liraya aldım kargo dahil.
Yine hızlıal.com dan 200 liraya aldığım doğalgazlı gaz emniyetli ocağın bayı fiyatı 300 lira idi.
Buzdolabını Siemens almıştım bayiden 1600 liraya. Neden böylew bir salaklık yaptığımı anlamadım ve hızlıal.com daki fiyatı kargo dahil 1450 lira idi.
O yüzden artık ne olursa olsun ilk önce internete bakıyorum sonra bayi ile kıyaslıyorum
Eğer şanslı iseniz hepsiburada da güzel kampanyalar nerede ise her ay denk geliyor.
Marka tavsiyesi olarak Profilo-Bosch-Siemens ten şaşmayın diyeceğim ama bekarsanız o kadarı ancak ucuz ise alınırUygun değilse gerek yok. Berkarlık çamaşır makinem Vestel marka idi mesela 5 senedir sıkıntı yok
![]()
Mesajı koruma altına al başına bir şey gelmesin Haziranda dönüp okurum tekrar
Teşekkürler![]()
metin saol
bosch varmıydı sen alırken?
şuan iş yerinden kısıtlı aksam eve gidince bi araştıraym
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bu arada hızlıal.com dan almış olduğum çamaşır makinasından da 50 lira hediye çeki kazandığımı eklemeyi unutmuşum. Bedava yaşıyoruz bedava![]()
Ben teşekkür ederim yardımcı olabildi isem ne mutlu
Bosch vardı ama kampanyada yoktu. Şöyle söyleyim hediye çeki kampanyası falan vardı ama Bosch nin indirimde ürünü yoktu. 1200 liraya Bosch alacağıma 850 liraya Profilo alırım. Hepsi Siemens ürünü imiş bayiden öğrendiğim kadarı ile. Yani Allah yuva kurana yardım eder derler ya aynen o şekilde hepsi bir anda denk geldi![]()
arçelik consept mağazadym yardımcı olabilirm.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)