çok geçmiş olsun
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
kazalarda görüntüye aldanmayın ben bir araca 70le vurdum. vurduğum araç ön tarafı komple darmadağındı. benim sadece plakam yamuldu hiç hasar yoktu 70le vurmama rağmen sadece plaka yamulmuştu. yani kazalarda bazen hiç belli olmuyor.
arkadaşın zırhlı mercedesindede hiç hasar yok görünüyordu 150 ile kaza yaptığında. aracı kaldırınca şaselerin en baştan sona kadar sağlı sollu yamulduğunu görmüştük. şans işi.
geçmiş olsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
çok geçmiş olsun. 2 gün önce gece bi abim 2 aylık crafter volt u perte çıktı.
kadın içmiş içmiş ters yöne girip crafter a vurmuş. arabadaki adamlardan biri ağır yaralıymış...
Büyük geçmiş olsun. Şu ulkedeki " BİNEK " araçları yarış arabası gıbı kullanmaya çalışanlar oldukca bunların sonu gelmeyecektır.
Geçmiş olsun. Şahsen arabayı devamlı sıkıştırırım gaz basarım ama hayatta makas atmam ve trafikte ilerleyen vatandaşları tehlikeye sokacak bir şey yapmam
Ne diyeyim insan evladıyım..
çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsn adam arabasını jilet yapmaya çalışmış ama yanlış tercih olmuş j9![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Herkezden allah razi olsun aman dikkat arkadaslar
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
geçmiş olsun.. şahin kullanan apaçileri piyasadan toplasalar büyük sevaba girerler
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)