bu ne yaa sanki pert arabayı toplamışlar gibi duruyo bu kadar mı kalitesiz durur
***** sitede varya aracımız perttir kısmen toplanmıştır
bu ne yaa sanki pert arabayı toplamışlar gibi duruyo bu kadar mı kalitesiz durur
***** sitede varya aracımız perttir kısmen toplanmıştır
http://www.etox.com.tr/uploads/press..._1920_1080.jpg
Altta yazılı projeye ağırlık verseler daha iyi olacak sanki...
offset merakı olanlar için lastikler 1 metre içerde,
bu etox projesinde acaba işin kaymağını kimler götürüyor yine, acaba para aklanıyor mu?
Birileri yine zengin oluyor mu yoksa yurtdışından güdümle bunun gibi iğrenç tasarımlarla çaktırmadan sabote mi ediliyor?
Bu halkta bu dümeni yiyiyormu?
Pro Stock Garage
'firmanızın sessiz uşağı' bir elektrikli araç için daha iyi slogan seçilemezdi =)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ben de beğenmedim.Terbiyesizlik yapmak istemem ama zorla yaptırılmış bir araç gibi duruyor.Photoshop bilgim biraz olsa arkaya öne hafif kamberli BBS çamurluk içlerini dolduracak lastikler ekleyeceğim ama...Bu forumda bir tasarım yarışması açıp 1. aracı üretsek çok daha başarılı olur.Marka fanatikliği yapmak istemem.Her 3 mesajımdan birisi Anadol olabilir ancak bir kez şuna bakar mısınız?
Ben gider bu aracı çizen adamın elini öperim.Bu adamı ne yapıp ne eder bu adamdan yararlanırım.
Aracı çizen abimiz Hayri İstay....
75 milyon nüfuslu bu kadar güzel bir ülkenin ürettiği araç bu olmamalı ! tasarımı ben daha güzel yaparım amatör çizimlerimle ne kadar kötü bir tasarım bu ya
boyaya bak sanki diş fırçasıyla boyamışlar arkadaş ayıp ya
paint le yapılan tasarımlar vs .....
çok üzüldüm yemin ederim
edit: anadol hakikaten mükemmelmiş şimdi gördüm onuda
Anadol' un üretilmesini ben de çok isterim. Tasarımı gerçekten harika.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
sitede odtu de otomotiv mühendisliği bolumunde okuyan ve bu projeye katkı sağlamıs kimse yok mu ben onu merak ediyorum acıkcası
birde onlardan dinlemek lazım amaclarının tam olarak ne oldugunu...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
sis farı dıye taktıkları şey aksesuarcılarda var bu manada düşünürsek yedek parçası bol ve servisi her sanayide mevcut![]()
DR. OWL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)