iyi toplamıslar he :D
Printable View
iyi toplamıslar he :D
ben videolu mesaj atıyım hemen satıcıya:D
celetle çektirmilşlerdir şaselerde hasar var gibi görünüyor. Alacak adam da salak değil ya değişen paça olup olmadıüna baktırır ama uyuz oluyorum böyle sahtekar esnafa.
edit : şimdi baktım da adam 10 bin terse veriyor arabayı ne bekliyordunuz ki :D
en azından kazası var, değişeni var yazmasılazım. Bu dunyada hala insan sözüne itamaat eden insanlar var.Sen bu adamın yaptığını doğru buluyorsan orası sana kalmış.Bu arada o kaputu çekiç ve boya ile kuratarabilecek ustanın başaklarını öperim. çakal gibi 4 parça boya var yazmasın
evet aynen böyle yazmasını beklerim veya ağır kazalı demesi yeterli. herkes bu işten senin, benim anladığım gibi anlamıyor.Böyle ağır kazalı olmasa da, benzer vaziyetteki aracı bayan bir arkadaşıma sattılar. Eğer yanında ben olsaydım aldırmazdım. Satıcı "pert arabayı ne çaktım be" diyordur içinden ama bu dünyanın birde öbür tarafı var.
Arkadaş adamın söylemediklerinemi şaşırayım yoksa bu arabanın bu kadar iyi toplanmasına mı? şaşırdım kaldım fakat normaldir galericilerin çoğu böyle sonra araba satılmayınca satamıyoruz oluyor...
sahtekarlıktan başka bişey değil.
hemde opece :)
herkes içinden geçenleri söylese forum kilitlenir diye düşünüyorum ben :)
zamanında yarım geçmiş arabayı renkleri uyduğu için sadece kaynak yerleri boyalı olduğundan lokal boyalı diye satıldığını bile bilirim :)
ilan detayına biraz daha araç yazsaymış keşke az yazmış :D
o kaputun düzelme imkanı yok, degişen 1..