OPECE modeli :)
Printable View
OPECE modeli :)
ARAC OPECE MODELİ imiş :D hemen satılır :)
http://www.techturkey.com/forum/6424791-post19.html
Amacın zıt fikirle farklı olmakmı yoksa cidden şu mesajı yazdığın gibimi düşünüyosun
Bence kaza boya değişen varmı diye sorana bu videonun linkini göndermeli :)
Neyine opc demiş ki bunun,herhangi bir yerinde opc'ye ait bir kit yada herhangi bişey de yok.
Arayıp sövecen kazalı olup yalan söylediği için.
Hatta bu videoyu mesaj olarak atıcam,çiçek gibi Maşallah diye.
edit: mesajda yollanmıyomuş yahu.
kimlik fotokopini yolliycagina helal ticaret kavramini biraz kavramaya caliş.sora yapilan iş etikmi degilmi diye sorgularsin kendince.10 lira altina veriyor diye bu araci 4 parca lokal boyali olarak alip kullanip aileni bindircek kafa yapin var ise bişy sorgulama,yazdigimida ciddiye alma :)
bence sağlam kalan parçalarda lokal boya war demek istemiş heralde :P
öyle bi kafa yapım olsaydı sürekli sıfır araba almazdım,Allaha binlerce kez şükürler olsun helal ticaretide iyi bilirim iyide yaparım.Kimse kimseye sürtmeden 4 parça boyalı araba vermez,araştırsınlar öğrensinler at gözlüklerinden kurtulsun insanlar,2 müslüman konuşup,abicim çekene güvenip kanmasınlar ne diyim.
tekrar baktım, kaporta aksamını iyi toplamışlarda; sol kule diğerinden daha eğik duruyor.
Kendi içinde çelişiyosun bi hata yaptım fevri düşündümde çık işin içinden,ama gerçekten bu zihniyetteysen hiç anlamazsın araba boyasız sıfır gibi ama pert kaydı var bigün bi bakmışsın ÖNCE SEN biniyosun anlatabildimmİ
vay be diyebiliyorum
Kardeşim ne demek araştırsın bulsun? Böylemi olacak ticaretimiz ? Nerde müslümanlık? Hani helal ticaret? Ona araba çak buna araba çak.Sonra cumaya git.Elhamduliilah müslümanız? Son 3 cümlem sana değil genel olarak ;) En yakın arkadaşlarım bile pert araba alıp toplayıp satıyolar.Ancak adam söylüyor abi bak böyle böyle kazası var ancak biz iyi toplattık sür bak düz gidip düz duruyor araba şeklinde..
insanlar ne kadar acayip dimi adam ölümden dönmüş ölüme bu kadar yaklaşmışken hala bu dünya için kaşar olabiliyor.
videoyu gndercektım mesaj kısmı kapalı :D
kardeşim yanlış anlama ama kimseye kimseye sürtmeden 4 parça boyalı araba vermez diyorsun...fakat trafikte nasıl insanlar araba kullanıyor kaldı'ki insanlık hali sürtmüş olabilir sürten adam zaten 4 parça boyalı sürtmeden dolayı yazar buna emin ol bu ilanda'ki gibi saklayacak birşeyleri olan insanlar sadece 4 parça boyalı yazar...
Valla kız arkadaşıma babası almış çukura girdik torpidonun macunu çatladı:D araba pert çıktı hiç üzülmedik çünkü 2005 53bin kmde corsa c yi 14 bine aldı hemde easytronik adam çok akıllı ya 20 bin liralık arabayı babasının hayrına 14e vericekler,cayır cayır geziyoruz çok daha zevkli şehir içinde kullanması.Söz satarken sahibinden.com a yazıcam lokal pert diye.
Link'i kopyalayıp adama msj attınmı :)
usta hiç kusura bakma da sen resmen s*kebileceğim kerizi buldum mu hiç affetmem allahtanda korkma s*kerim demeye getiriyosun işi o iş kul hakkına girer onunda vebali büyüktür derim işide müslümanlığa dine felan bağladığım yok herşeyden önce öyle bişey şerefsizliğe girer sen o şekil kendinle gurur duyuyorsan bizede artık yorum yapmak düşmez.