bmw = masraf kaçtane bmw olduysa en ufak bi arızası bile 500 açılıyor iyi düşün
Printable View
bmw = masraf kaçtane bmw olduysa en ufak bi arızası bile 500 açılıyor iyi düşün
bu arada dikkatimi çekti bmw'nin sahibi nakit ihtiyacından satıyorum diyor. Sonrasın da ikici eli sıkıntı mazda ile takasa girmeye çalışıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ???
bence araban güzel mazda japon sıkıntısız 2 eli olmaya bilir ama masrafda açmıyor sonuçta sana ben sen olsam almam kardeşim fikir mal akıl senin iyi düşün bence
ya bmw özellikle e30 sa 6 silindirden aşağsına binmiceksin (318 is ler hariç)
ama bmw öle çok masraflı bir araba değildir heleki e30 lar bu zamana kadarkaçtane e30 aldım sayısını unuttum sadece parçayı nerden temin edeceğini bildikten sonra bütçeni zorlayacak kadar pahalı bi araba değil ben asgari ücretle çalııyorum ve evliyim benim bütçemi zorlamıyorsa senin kinide zorlamaz kanısındayım
mazda 323 ten inip e30 a binmek heleki 316 ya akıl karı değil
Bence araban çok hoş E30un BMW liğimi kalmış bu dönemde..
Ben olsam düşünmezdim. Düşünmezdim derken E30'u düşünmezdim.. Paraya ihtiyacın yoksa boşver.
Bir yanda kendi bindiğin araç, nesi var nesi yok biliyorsun.
Öbürü sürpriz yumurta..
mazdayı verip alınacak bir araç değil.. başınız ağrır.. illa da niyetine girdim diyorsanız test etmeden almayın..
Sizin satma amacınız nedir ? böyle birşey olsa e30'un yanında çok harika kalır :)
Mazda 323 1.5i Practica 1998 Model 14.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 97458347
bilseler ztn kolay kolay binmezler başka arabaya :)
insanlar yedek parçasından korkuyolar bulamam alamam die ama bn şu an 323 topluyorum daha hiç bir parça sıkıntısı yaşamadım allaha şükür
bütün parçalarını çıkma yan sanayi orjinal olarak buluyosun sorunsuz :)
2 tane aldık sattık arkadaşla sıkıntı yaşamadık :)
deişmesi gerekenlerş keyfe keder de olsa değiştir o şekilde ilan ver insanlar ucuz ilana da yanaşmıyolar malesef aa bu ucuz kesin bişey var die :) eksiklerini gider yap fiyatı 12 13 emin ol arayan daha çok olur :)
Sunroof özel harcamaya giriyor :P Aslında benım demek istediğim yürürü motoru kapsıyordu bazen ufak süprizler yapabiliyor bmw :) Ben hep bmw istediğimde bu araba 150.000 den sonra motoru yiyor şöyle sorunlu böyle sorunlu demişlerdi şükür bi tanesinle bile karşılaşmadım.bu arada sonradan aklıma geldi yalan olmasın bende sağ cam motoru arıza yapmıştı tamır ettirdim 200 tl tutmuştu oda 7 yaşında yiğneim yüzünden oldu :)
bu mazdayı bugün 2 kere gördüm cevahir otel yakınlarında