doğrudur oralardaydım
Printable View
dertsiz başına dert alma derim.. ayrıca 316 öyle hızlı elden çıkacağınıda düşünme derim :) bin mis gibi mazdana ;)
bende senin aracını bilerek yazdım profilinde yazılı ya;)
Mazda'yla devam derim.:)
bmw ile takaslıcağıma aracımı 500 lira aşağıya veririm daha iyi.
Ben de yapmam bu takası...
Dertsiz başa dert almak olur tam..
mazdayı 1000 tl assagıer gerekırse ama bence bmw ısıne gırme ha dersen onu alıyım kafa kafaya satıyım 1000 tl assagı bınemeım o baska drum ama bınerım dersen bence bmw nın masrafı daha agır olur gıbıme gelıyor
Bmw 6 silindir olmassa hiçbir zevki olmaz. Sizin arabanız daha toplu,sorunsuz,modelli duruyor. Yerinizde olsam teklifi kabul etmezdim.
mazda arac sahibi macera aramasin bence. tamam 2.eli zayif olabilir practica ama satilmayacakta bir arac degil acikcasi.. bahsettigin rakamlara aracin satilir arkadasim az sabir..
Çok büyük bir hata olacaktır o araçla takasa girmek.
Krallar gibi aracın var, hiç bulaşmadan yola devam derim ben...
bmw resimlerden pek derli toplu durmuyor gibi geldi bana, ayrıca heyecan aramıyorsan takasa girme derim. belki daha iyi, çekici, sağlam arabadır ama yaşı gereği sorunlarıda olucaktır.
ayrıca 6silindirden altına bakma diyenleri hiç anlamıyorum 4 silindir bmw de gayet kefiyle biniliyor herkes kendi maddiyatına ve zevkine göre hareket eder
yok be olum her malın alıcısı vardır. practica on numara araba, param olsa cidden düşünürüm şuan. Bmw ile macera ya girmekten başka birşey yapmazsın. O bmw de hemen satılmaz ki. Bak ilana 3 aydır satılmamış. Bi kere eski araba her an arıza çıkarabilir. Bu takası gerçekleştirdiğin anda risk altındasın.
Öptüm kankam :p
e30 iyiyse takas edilir..
sen herşeyi sağlam sadece motoru yenilenmiş e30u mazdayla takaslar mıydın?
bence hiç girme ben olsam olumlu bakmazdım