doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

Thread: doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

1. despe's Avatar

despe said:

doğan_1981 doğan kurt paramı gönder...

Bana 10 güne motor getircem dedin ben sana 1 ay süre verdim, bugün 53. gün ortada motorun olmadığı gibi numaramıda engellemişsin ulaşamıyorum, parayı alana kadar günde 50 sefer aramasını biliyodun, başka numaradan arıyorum açmıyosun, çarşamba günü akşamına kadar benden aldığın 1000 tl yi yolla, arada kefil olan bladerk erkutada sesleniyorum, sanada defalara söyledim iplemedin... paramı çarşamba akaşamına kadar gönderin göndermezseniz icra takibi başlatıcam, oda olmazsa hakkınızda başka sebeplerden şikayetçi olcam...
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Quote Originally Posted by Maxiboost
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
  2. yaşar said:
    Hadi bakalım hayırlısı .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
  3. aslan's Avatar

aslan said:
    Hoppala işin çivisi çıkmaya başladı he
    IMPOSSIBLE IS NOTHING
  4. DENON's Avatar

DENON said:
    o para gelmezse bu olay cok karışacak eminim

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS
  5. despe's Avatar

despe said:
    ikiside babamın oğlu değil bukadar söylüyorum..
    MTM-PROSTOCK GARAGE
  6. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Numara nasıl engelleniyor ya ?
  7. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by SOMEONESPECIAL View Post
    call blocker denen uyglamayla engellenıyor abı

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS
  8. despe's Avatar

despe said:
    valla abi bende bilmiyorum ama engelleneniyormuş, demekki bu tür işlerle uğraşanlar iyi biliyor kendi numaramdan arayınc çalar çalmaz meşkule düşüyo, başka numaradan arıyorum açmıyo
    MTM-PROSTOCK GARAGE
  9. yaşar said:
    Rehberden isme geliyorsun, isim üzerinde düzenle seçeneğini tıklıyorsun ufak bir göz gezdirirsen bulursun,ben kampanyalar hakkında gelen bütün numaraları engelliyorum kampanyalara son
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
  10. despe's Avatar

despe said:
    vay be aylardır siteye girmeyen doğan siteye girdi, gözünü seveyim techturkey nelere kadirsin sen.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
  11. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Erkurt halleder. Sıkıntı fazla büyümeden çözülür umarım
  12. gp74's Avatar

gp74 said:
    Genemi...
    Yazık
  13. SOMEONESPECIAL's Avatar

SOMEONESPECIAL said:
    Quote Originally Posted by yaşar View Post
    Rehberden isme geliyorsun, isim üzerinde düzenle seçeneğini tıklıyorsun ufak bir göz gezdirirsen bulursun,ben kampanyalar hakkında gelen bütün numaraları engelliyorum kampanyalara son
    Bu cihazla alakalı bir seçenek sanırım. Bende block engelle filan çıkmadı seçeneklerde
  14. mmustu's Avatar

mmustu said:
    doğanı eski tanırım hayret

kankacım çözülmeyecek iş çözmeyecek adam değil doğan belli bi terslik olmuş sende haklısın tabi çözülür yakın zamanda
  15. despe's Avatar

despe said:
    Quote Originally Posted by mmustu View Post

kankacım çözülmeyecek iş çözmeyecek adam değil doğan belli bi terslik olmuş sende haklısın tabi çözülür yakın zamanda
    ya neyin tersliği hacı, adam numaramı engellemiş var mı ötesi, başka numaradan arıyorum çalıyo bu adamın bende 5 tane numarası var, ametten memetten ordan burdan aramış beni, soruyorum adam doğan yok burda benim numaram bu diyor.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
  16. DENON's Avatar

DENON said:
    Quote Originally Posted by mmustu View Post

kaçıncı terslık bu kanka ?

daha öncede motor aldık evraklı dıye patates cıktı sineye cektık, belkı bu sefer sıkıntısız olur dedık öncekı mevzuda gercekten elınde olmayan sebeplerden öyle olmuştur dedık güvendik ama yıne sorun yıne sıkıntı , yanlış tanımışız bızde sanırım

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS
  17. bladerk's Avatar

bladerk said:
    Erkurt halleder. Sıkıntı fazla büyümeden çözülür umarım
    ben hallederim de bi de doğandan dinleyelim derim

ben kefil olmadım da olsam da olmasam da kimsenin parasının kaldığını görmedim haa süre sıkıntısı yaşayan gördüm ama ne dediyse yapmıştır

ortada büyük bi para yok zaten 1000 tl doğan neden bekletmiş kendi yazar artık

karşı tarafı bi dinleyelim
    ECUTECH İstanbul
  18. orhan_guney's Avatar

orhan_guney said:
    üzücü bır durum adam 1,000 TL ödemiş az para değil parayı gecdim birde ümitlenmiş motor gelecek dıye. hayırlısıyla çözülür inşallah.
    DRİLL
    Dr.Ecu
  19. muratburunce's Avatar

muratburunce said:
    yakışmayacak hareketler bunlar... umarım tadı kaçmadan çözülür olay...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •