bu elmadan çok bahsedilmiş. aga biride çıkıp demiyor ki; yeşil elmamı? kırmızı elmamı?
bu elmadan çok bahsedilmiş. aga biride çıkıp demiyor ki; yeşil elmamı? kırmızı elmamı?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
hakkaten elmayı kullanaların hepsi kırmızı elmamı kullandı? birde silecek suyuna elma suyu koymak antifiriz görevi gorurmu acaba?
BaYTaR MURO
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
olaya değişik bir boyut getireceğim şimdi... peki bu elma suyu buzlanmayıda önlüyorsa radyotöre koysak nolur antifirz yerine donmayı engellermiyoksa motor elmalı turtamı olur...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Arkadaşlar benim babam 45 senelik şöför taksi şöförüyarım elma yada yarım patates sürüyoruz hatta patatesin diğer yarısını yağmurlu havalarda dıştan sürün yağmur damlaları nereye kaçacağını sapıtıyo
![]()
![]()
ıslak beze pirili döküp sabunlu sabunlu camı silin bi daha buğu falan yapmayacaktırben dolmuşda kullanıyorum cok memnunum
![]()
06 JJ 682 YeLLow 106 GTİ
06 JR 915 YeLLow MİNİ COOPER
Nacizane tavsiye almanlar elmalı sevmiyor![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kis yavastan geldigine gore hortlatalimbugu ve sabah on camdaki buz icin oneriler neler acaba?
![]()
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
Kristal kedi kumunu iki çorabın içine doldurup cama yakın bir yere koyuyorsunuz.Youtube'da izledim,test ettiler.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
konuyu hortlatıcamda yeni konu açıp konu kirliliği yapmıyım burdan devam etsin bana buğu önleyici hediye geldi şimdi cama sürücemde camda cam filmi var bir arkadaş sürme cam filmine kabarır içinde alkol var dedi onların .. doğrumudur.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
sürmeyin bence elma falan sonra yapış yapış olcak heryer.... benim fikrim camın buğu olması normal ünkü dışarsı 0 derece araç içi 25 dereceye kadar ısıtıyoruz ... nem yapması bence ok normal...
araca bindikten sonra marş yaparken ön cam rezistansıda kalsın ve iç havayı döndürme yı açın ki nem ısı ya dönüşsssün.
klima yardımıyla zaten 20 saniye içinde açıyor.
kliması olmayan arkadaşlar içinse ilk yazdığımı deneyin olmuyorsa normal bir havada kup kuru temiz bir bezle camları sadecee köpük sabun vs olmadan silin farkı görüceksiniz![]()
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)