23 nisan şenlikleri olan videoyu koymadılar iyiki :D
Printable View
23 nisan şenlikleri olan videoyu koymadılar iyiki :D
[QUOTE=01ayk01;6432115]
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
QUOTE]
Arkadaşlar linkteki videoda 30.saniyedeki ses aragaz mı yoksa devir düsürerek kesere mi giriyor ? Bi kaç arkadasıma izlettim ufak bi tartısma yasamıstık yeri gelmişken sizlere de sorayım ?
Vites düşürüp aragaz veriyor.
Milliyet.TV günün gelişmeleri | İzle | Haberler | Milliyet.tv
milliyet ana sayfada :)
deminde haberlerde verdi ve haberin bitiminde ki yorum beni şok etti " polis onların peşinde" diye çok abartıyorlar çooook sanki kendileri haber yayını yapmaya giderken acele ile makas atmıyorlar yazık haber bulamayıp her seferinde eski araba videoları koyup trafik mangandası diyorlar araştırmazlar bu ülkede ne olup bitiyor kodum şerefsizleri
hahahah videonun açıklamasını kest :D oh yeah :D
Need for Speed Turkish versiyon Istanbul Makas show kaza cilginlar süper araba sürenler best car driver turksich car driver crazy car driver in istanbul very important and very danger car show from turkisch guys very good job makas kaza hizli ve öfkeli türkiye full speed racer
İnsanı etkileyen nokta çekimin yapılan cihazın yada cep telefonunun dar açı lensi olması. Aynı çekimi GoPro ile yap oradan kamyon geçer dersiniz. Geniş açı ile durum farklı. Ayrıca arabanın bütün burnu sağdan sola gözükmüyor buda olayı dahada zormuş gibi gösteriyor.
Ayrıca bu video tam bir ergen sürüşü. Temiz değil geçişler milletin üstüne kıra kıra gitmiş. Canı kendince şov yapmak istemiş. Önü boş olsa bile gereksiz sağa sola gidişler felan. Ve çok yavaş gidiyor banamı öyle geldi. Yoksa bütün diğer araçlar 100-120 ile mi gidiyor yani.
az once beyaz tv midir nedir orada haberlerde cikti s2000 ler :D
dehşet saçıp ölüm yarışı yaptı anonsa bak tey allahım
7 sayfa yazi yazilmis toplamda 5 kisi cikipta yapilan hareketler gereksiz ve tehlikeli diyebilmis. Gun ortasinda diger insanlarin hayatini hice saymak sizce nedir ?
Hey Allahim, olur mu boyle haber ivir zivir diyen arkadaslar sizin ananiz, babaniz kardesiniz o trafikte arac kullaniyor olsa, kazarada bu hareketleri yapanlardan biri aracinin hakimiyetini kaybetip kazaya sebep verseydi, ailenizi kaybetseydiniz ne denicekti ?
Biraz sagduyu lutfen, baska arkadas yazmis Sahinli adam yapinca amele, apaci , S2000 yapinca ne guzelde yan veriyor Allahina kurban.
c180 videosu temiz ama araba yurumuyo be :D
ayrıca sapaklara ve video dk sına bakarsanız sabit 80-90 la gitsede aşağı yukarı aynı suruyor :D
tek imrendiğim adam bizim kültürün ordan e-5 e bağlanıyor ulan hiçmi trafik olmaz
ben çıksam yola haliçi geçemem 15dk ya :D
görsellik olarak belki güzel ama trafikte ilerleyen diğer sürücüler için gerçekten çok kötü ben tafikte böyle ilerlemeyi kesinlikle tasnip etmiyorum
Moruk bir sürü düzlük boşluk vardı. Allah ne verdi oturursun gaza trafik tekrar yoğunlaşınca frene oturursun hızını ayarlar devam edersin. Bu bildiğin rölantide gitmiş. Adamın videoda hız ortalaması akan trafikten 20 km ya farklı ya değil. Fren 2-3 kere basıyo yumuşacık. Video hızlandırmadan hızlı gibi gözükmüş. Ama değil bildiğin yavaş.
oldurdunuz sizde c yi:)
fena gitmemis bence c ye gore konusuyorum
cam baglicam bnde yeter artik cilgin focus 911 in pesinde:)
videonun 2:30-3:10 dakikaları arası milliyet haberde tekrardan verildi.
Milliyet.TV günün gelişmeleri | İzle | Haberler | Milliyet.tv
paylasıldımı tam olarak bilmıyorum konunun tamamını okuyamadım.paylasıldıysa affola.
Kimse de çıkıpta C180in kıçına yapışmamış. :D
o zamanda söylmiştim biz keyif alırken başkasını tehlikeye sokuyorsak o iş yanlıştır.
videolarda plakalara ceza geliyomus hahahah
Tarik senle trafik yapti miydik la biz :D
ha ha :) bunlar bizim Serhat ile Mert :) video çok ama çok eski şimdi o siyah S2000 lerin yerinde supercharger lı siyah 350Z ler var :)
an itibariyle fox tv de başka bir s2000 videosu üzerine gene aynı şekilde bir haber daha yaptılar :)
videonun orjinalini bulursam eklerim :)
not: buldum videoyu da , çok da eski değilmiş hani, sıkıntı çıkmasın diye eklemedim, ''lastik fırlayacak'' diye bağırılan video..
Kış geldi ya s2000 piyasasını canladırmak için yapıyorlar bunu, hep bu amerikanın oyunları. :D
Gerizekali cahil tarafli bi o kadarda kalitesiz insanlar toplulugu hic kimse cikmiyor telefonda karsima amk bunu haber yapmayi biliyorsan Bugranin organizsyonlarinida haber et dangalak herif yayinlasinlar bunu herkes gazman olsun simdi trafikte s2000 lere karsi..
Yapilan hareketler elbette yanlis ama dogru yapilan seyleride yayinlamak zorundasin bunun yaninda..
hah işte bu !
sen bunu araştırıp haber yapıyorsan, açıcaksın türkiyedeki pistleri, bakıcaksın son yapılan organizasyonlara, gerekirse görüntü bulacaksın, yayınlıyacaksın, diyeceksinki bu tehlikeli hareketleri sokaklarda yapmayın buralarda yapın, veya başka birşey.. bu şekilde daha güzel olabilirdi.. geliştiremeye yönelik bir tarafı yok bu haberin
haberleri izlerken denk geldi video kaydı yaptım :D
Sabah yine verdi biraz once calarsaat midir nedir oyle bir programda
bu foxtv haber merkezi S2000 li gençlere takmış anlaşılan.
habaeri yapanın kesin S2000 ni var arabaya prim yaptırıyor :)
birde arkadan çekenleri de nasıl masum göstermişler :) halbuki arkadaş degillermi :)
üsküdarda sabah oldu haberi yapanı anladımda konuyu açana ne demeli sene 2013 arifesi hala ölüme meydan okuyan s2000 diyenler var.