O video kaç senelik yayeni mi çıktı haber olarak
video nin eklenme tarihine bakar insan bi
GAZ VEREREK ARABANIN EGSOZUNDAN MELODİ ÇIKARTAN ŞÖFÖR...
bu videoya bayıldım arkadaşlar...
GOT DİESEL&TORK
son 1 senedir şu s2k ler baya ayağa düştü ya o varexler filan egzoz sesinden soğuttular adamı e5 te sokak aralarında basmalar yanlamalar filan gereksiz hareketler
şuanda kanaltürkte haberi yapıldı aynı videonun..
[QUOTE=01ayk01;6432115]
Need for Speed Turkish versiyon [ ISTANBUL ] Crazy Turkish Racer - YouTube
QUOTE]
Arkadaşlar linkteki videoda 30.saniyedeki ses aragaz mı yoksa devir düsürerek kesere mi giriyor ? Bi kaç arkadasıma izlettim ufak bi tartısma yasamıstık yeri gelmişken sizlere de sorayım ?
sanma şâhım herkesi sen sadıkâne yâr olur
herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur.
sadıkâne belki ol âlemde serdâr olur
yâr olur ağyâr olur serdâr olur dîldâr olur...
Milliyet.TV günün gelişmeleri | İzle | Haberler | Milliyet.tv
milliyet ana sayfada![]()
deminde haberlerde verdi ve haberin bitiminde ki yorum beni şok etti " polis onların peşinde" diye çok abartıyorlar çooook sanki kendileri haber yayını yapmaya giderken acele ile makas atmıyorlar yazık haber bulamayıp her seferinde eski araba videoları koyup trafik mangandası diyorlar araştırmazlar bu ülkede ne olup bitiyor kodum şerefsizleri
hahahah videonun açıklamasını kestoh yeah
Need for Speed Turkish versiyon Istanbul Makas show kaza cilginlar süper araba sürenler best car driver turksich car driver crazy car driver in istanbul very important and very danger car show from turkisch guys very good job makas kaza hizli ve öfkeli türkiye full speed racer
İnsanı etkileyen nokta çekimin yapılan cihazın yada cep telefonunun dar açı lensi olması. Aynı çekimi GoPro ile yap oradan kamyon geçer dersiniz. Geniş açı ile durum farklı. Ayrıca arabanın bütün burnu sağdan sola gözükmüyor buda olayı dahada zormuş gibi gösteriyor.
Ayrıca bu video tam bir ergen sürüşü. Temiz değil geçişler milletin üstüne kıra kıra gitmiş. Canı kendince şov yapmak istemiş. Önü boş olsa bile gereksiz sağa sola gidişler felan. Ve çok yavaş gidiyor banamı öyle geldi. Yoksa bütün diğer araçlar 100-120 ile mi gidiyor yani.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)