“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Teoride süper, pratikte rezil bi iş. Biz koca plazanın showroomunda 1.6 benzinli araba çalıştırınca eksoz kokusundan duramıyoruz, 6.0 motor süpersporu salonun ortasında çalıştırsan cam pencereyi bırak evin çatısını yıkarsın eksoz gazından.
Bu nasıl konudur, sinir krizine girdim elim ayağım titriyor.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Hayat güzel tabi..
Yalnız #50.postun son fotoğrafında en sol ve sağdan 2. Mercedeslerin modeli nedir? ilk defa gördüm.
resim buldukça konuya eklerim![]()
![]()
🚗 Daily Car 01" Corsa 1.4 - CarBusters 📷
Aynen bende onu düşünüyordum yazmış arkadaş böyle garajda marşa bastın mı çıkacak koku heleki spor araç bizimde katları iptal ettiğimizi varsayarsakgaz zehirlenmesi akşam haberlerinde.Birde lastiğin doğal kokusu var kauçuk gibi kimse hesaba katmamış salonu mahveder bu iş boşverin kapalı garaj olsun yeter
![]()
yahu ona göre havalandırma sistemi vardır abartmayın adamlar gerizekalı değildir dimi![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)