john travoltanın evine bakta ayının alasını gör
![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Hayattan soğudum yavBiz de normal garajımız olsun diye çırpınıyoruz hala
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
he bide türkiye'de Ethem Genim'in evi bu konuda efsanedir...
sanırım çoğunuz Ezel'den hatırlarsınız.
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
İstanbulda kişisel bi garaj
(Daha önce forumda paylaşıldığından problem olucağını zannetmedim o yüzden paylaşayım dedim )
![]()
Ortaklaşa danaya girer gibi bi garaja mı girsek![]()
süper ötesi ancak bazıları abartı , yaşam alanının dışına kurup , koku vs kesenler en iyisini yapmış salonda keyif yaparken lastik / egzoz kokusu çekmek istemem şahsen e bide bunun yağmuru , tozu, çamuru var![]()
Livestrong
millet böyle güzel güzel garajlar yapsın biz bırak yapmayı gerizekalı mühendis yüzünden apartmanımızın garajına araba sokamıyoruz.
AP Type-R
plazalar galerileri yapan mühendisler araba firmalarına bile yapsalar burada araba çalıştırırlar burası komple egzos gazıyla dolar koku yapar düşüncesiyle ince ayrıntılara girerek inşaat yaptıklarını sanmıyorum.
bu tip bir rowhouse yapılmaya niyet edilirse en başda arabanın egzos dumanı ve kokusuna karşı bir havalandırma sistemi yapılmalıdır düşüncesindeyim hatta ilk onun yapılması gerekir..
yoksa Allah göstermesin ölüme kadar götürür kapalı ortamda egzos gazı..
Bazı nargileciler var misal güzel bir örnek olur kapalı ortamda içerde 20 kişi nargile içiyor bir gram duman olmuyor içerde adamlar havalandırma sistemini ona göre yapmışlar..
bazı evlerde yemek yaparsınız kızartma falan tüm ev duman altı olur kokar bazı evlerde yaparsınız ne koku ne duman olur.. yani öyle bir projeye girişicek adam onuda düşünmelidir..
yoksa egzos gazından kapalı garajında arabasının içinde intahar edenler bile var.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
güzel garajlar
Şirkette proje ve teknik döküman gereksinimi olmadığı zaman boş oturuyoruz bu aralar.Bizde pc'lere sims3 ' ü yükledik buda benim home garajım ahahhah
upload foto
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Galeri tadında olanlar cok şatafatlı bence ilk post, 23. posttakiler cok hoş cok az daha modern hali olabilir bencehatta taxi filminde de vardı buna benzer bi garaj ev
benim için olayın sonu budur
http://www.youtube.com/watch?v=BGBZSPuO7Jk
bazıları çok abartı. Bahçeli bir ev. (villa olmasına gerek yok) bir de 2-3 arabalık garaj garajda yıkama makinesi detailing malzemeleri ve ufak bir lift olmadı palet kriko bakım malzemeleri olsun yeter de artar bile.
Yok efendim evin tuvalettinde ihtiyaç giderirken bile arabamızı izleyeceksek o iş sıkıntılı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)