User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
79 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 'Emniyet Şeridi İhlali 650TL'

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    ben zamaninda hastaneye yetisecektim.
    emniyetten giderken pols durdurdu, anlattim. Eyvallah dedi,

1. kopru yolunun hepsinden ama hepsinden emniyetten gectim,4 lulerim acik sekilde, 1 kere daha polis durdurdu. Hepsine anlatip devam ettim. Ceza da gelmedi.....

Eger herkes girmezse gercek ile yalan ayrilir birbirindne, bana ceza yazsalar idi, hastaneden pansuman fisini filan alip itiraz ederdim.
    Built to fall....

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede 650 tl gayet uygun bir ceza olmuş. Ancak siz sanıyormusunuz ki millet bunu emniyet şeridine girmesin diye yaptılar. Şimdi diyecekleri şu. Her tarafa EDS koyduk. Para kesicez para para. Millet bol bol girsin inşallah diyecekler. Hastane felan diyince polis ceza yazmaz diyorsunuzda artık ceza EDS ile geliyor.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harbiden çok iyi olmuş. Keske daha fazla olsa.
    enough ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bencede 650 tl gayet uygun bir ceza olmuş. Ancak siz sanıyormusunuz ki millet bunu emniyet şeridine girmesin diye yaptılar. Şimdi diyecekleri şu. Her tarafa EDS koyduk. Para kesicez para para. Millet bol bol girsin inşallah diyecekler. Hastane felan diyince polis ceza yazmaz diyorsunuzda artık ceza EDS ile geliyor.
    evet bu acıdan kötü oldu...

bide artık çizgiyi tampon geçse dayarlar 650 liradan
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

burakcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben zamaninda hastaneye yetisecektim.
    emniyetten giderken pols durdurdu, anlattim. Eyvallah dedi,

1. kopru yolunun hepsinden ama hepsinden emniyetten gectim,4 lulerim acik sekilde, 1 kere daha polis durdurdu. Hepsine anlatip devam ettim. Ceza da gelmedi.....

Eger herkes girmezse gercek ile yalan ayrilir birbirindne, bana ceza yazsalar idi, hastaneden pansuman fisini filan alip itiraz ederdim.

hatta bence ehliyetede 6 süreyle el konulmalı

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EDS otomatik kesmiyor diye biliyorum. Memurlar aracı kameralardan takip edip yorumda bulunuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi olmuş, zengin-fakir belli olsun artık .
    1000 TL'de olabilir ama bu durumda polisler 5 yılda boğazda yalı alabilir. Bu ceza ile 10 yıl sürer.....
    Çakar lambalara birşey yok mu? Yoksa zaten çakarlılar emniyet şeridinden gidiyor diyip cezası hala 72 TL mi?
    Okumadan imzalamam.....

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ohh yarasınnnn. noldu emniyet şeritçiler? her konuda atıp tutuyordunuz yok sövmeyin yok acelemiz oluyor yok sınava yetişecez? noldu la hadi 1 sınav için 650 tl ödeyinde aklınız başınıza gelsin!

bu arada bahane üretmeyin. hastaneye yetişmeniz gerekiyorsa ogün gerçekten ceza saatinde hastaneye gittiğinizi ispatlarsanız ceza iptal ediliyor. benim başıma gelmişti. hastaneden tedavi yada muane raporunu alıp cezaya itiraz dilekçesine ekleyin kesin iptal ediliyor.

hatta kırmızı ışıkta eds var diye ambulansa yol vermeyen gerizekalılarada sesleniyorum! ambulansa yol vermek için geçtiğinizde ceza yerseniz 1 dilekçeyle halloluyor bu aptallığı yapmayın!
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekirdağdan dönerken bi kere trafik çok beterdi emniyet kullananda çoktu. yalan yok bende sadece sapaklara yaklaşırken girdim küfür yememek için sonrasında devam etmedim ama emniyetten zibille araç geçiyordu tam o sırada pattt diye ses geldi bi arkadaş daha emniyete girim derken arkadan gelen küt vurdu kahkaha atmıştım
    Livestrong

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temde adım başı dikilen polislerde yeni kazanç kapısı oldu baktılar bu işten iyi para geliyor daya gitsin cezayı..

temde sağ şeritten giderken kemer takmıyorum yada telefonla konuşuyorum diye görüp arkamdan çift imza ceza kesen polisler var adım başı artık

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aceleniz olmasın o zaman hiç birinizin

birazdanda comment gelir; acele işin varsa yola ona göre çık diye
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aceleniz olmasın o zaman hiç birinizin

birazdanda comment gelir; acele işin varsa yola ona göre çık diye
    kardeşim herkesin acelesi var. kim geç kalmak isterki. defalarca milyarlık iş kaçırdığım oldu. ama kaybettiğim milyarlar hiç bir zaman anamdan sevdiklerimden değerli olmadı. küfür ettirmedim onlara. trafikte herkesin sinirler gerilmiş. haksızlık yaptığında sanıyormusunki arkadandan sadece bak şu terbiyesize derler...
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi isteyen istediğini desin, benim acele işim var derken öyle arkadaşıma geç kaldım oraya buraya geç kaldım değil okuldaki sınav bile var. adamlar raporlu öğrenciyi kabul etmiyor sınava girilmediğinde, trafikte kaldım desen e hadi buyurda anlat
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu memlekette kimin acelesi yok ki zaten. Işıkta yeşil yanar dıt korna basarlar.
    Önündeki araçla takip mesafesi bıraksan sellektör yaparlar,
    3 şeritli yolda orta şeritte 90 la gidersin vay böyle gidilir mi sellektör korna zırla.

Yahu bırakın bu işleri acelesi olan yakıyor dörtlülerini kornaya basa basa gidiyor.
    Garip ama vatandaş ambulansa yol vermezken böyle gidenlere veriyor.
    Az da olsa içimizde merhamet var Allaha şükür.

Emniyet şeridi acele işi olanın yetişmesi için yapılmış bir şerit değil,
    hayati tehlike anında ambulans, itfaiye ve polisin kullanımına açılmış bir şerittir.
    Zaten ölüm kalım gibi bir acele durum olursa kesilen cezayı da kimsenin gözü görmez.
    Allah kimseyi o duruma düşürmesin.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi isteyen istediğini desin, benim acele işim var derken öyle arkadaşıma geç kaldım oraya buraya geç kaldım değil okuldaki sınav bile var. adamlar raporlu öğrenciyi kabul etmiyor sınava girilmediğinde, trafikte kaldım desen e hadi buyurda anlat
    sınavı son dk haber veriyolar sanırım sizin okulda

çok iyi oldu çokta güzel oldu, geç kalınmış bir şeydi cari açık için yapıldıysa bile açık kapansada artık geri dönüş olmayacağından.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun uzun yazacaktım fakat gerek duymuyorum SOL şeridi kullanan küçük ticari kamyon otobüs ne varsa ben her gün sövüyorum emniyet şeridi 1 şerit diğer 3 şeridin kullanımı kimsenin umurunda değil herhalde eds ile ceza kesilecekse soldan giden ticarilere kesilsin radar koyulacaksa teme koyulsun trafik dertse adam gibi denetlesinler her dallamaya ehliyet vermesinler kimse kusura bakmasında bu kadar dallamanın olduğu bir trafikte yaşananların hepsi normal

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    egzoz dan yada modifiyeli tüm araçları acaba cezasıda hurdalık olsa yurtdışında olduğu gibi bu cezaya sevinenler bunada sevinirmiydi acaba diyesim geldi şimdi...

Crush Em !!! ...illegal street racers cars crushed - YouTube

BORKED
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohh yarasınnnn. noldu emniyet şeritçiler? her konuda atıp tutuyordunuz yok sövmeyin yok acelemiz oluyor yok sınava yetişecez? noldu la hadi 1 sınav için 650 tl ödeyinde aklınız başınıza gelsin!

bu arada bahane üretmeyin. hastaneye yetişmeniz gerekiyorsa ogün gerçekten ceza saatinde hastaneye gittiğinizi ispatlarsanız ceza iptal ediliyor. benim başıma gelmişti. hastaneden tedavi yada muane raporunu alıp cezaya itiraz dilekçesine ekleyin kesin iptal ediliyor.

hatta kırmızı ışıkta eds var diye ambulansa yol vermeyen gerizekalılarada sesleniyorum! ambulansa yol vermek için geçtiğinizde ceza yerseniz 1 dilekçeyle halloluyor bu aptallığı yapmayın!
    Ben bunu bilmiyordum ama yok artık görürler peşimden geçenin ambulans olduğunu kesmezler kırmızı ışık cezasını diyordum sonuçta bunu bakıp kesen memur yorum illaki yapacaktır. Ama ceza kesselerde ben o ışıkta duramam arkamda ambulans varken. Hiç te durmadım bastım kenara geçip yol verdiğim oldu.
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim herkesin acelesi var. kim geç kalmak isterki. defalarca milyarlık iş kaçırdığım oldu. ama kaybettiğim milyarlar hiç bir zaman anamdan sevdiklerimden değerli olmadı. küfür ettirmedim onlara. trafikte herkesin sinirler gerilmiş. haksızlık yaptığında sanıyormusunki arkadandan sadece bak şu terbiyesize derler...
    650 tl cezası olan emniyet şeridine girecek kadar acelesi olanın ciddi acelesi vardırki 650 tl yi gözünün göreceğini sanmam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bunu bilmiyordum ama yok artık görürler peşimden geçenin ambulans olduğunu kesmezler kırmızı ışık cezasını diyordum sonuçta bunu bakıp kesen memur yorum illaki yapacaktır. Ama ceza kesselerde ben o ışıkta duramam arkamda ambulans varken. Hiç te durmadım bastım kenara geçip yol verdiğim oldu.

650 tl cezası olan emniyet şeridine girecek kadar acelesi olanın ciddi acelesi vardırki 650 tl yi gözünün göreceğini sanmam.
    genelde kırmızı ışık cezalarını eds otomatik kitliyor. mesela avcılar barışmanço kültür merkez önünde akşam kırmızıda araç geçtikçe otomatik flaş çakıyordu. bu cezaları toplayıp yollayan memur sonraki araçlardan birinin ambulans olduğunu görürse gerekeni yapar ceza gelmeyebilir. ama daha önce gözden kaçıp böyle ceza yiyenler oldu. umursamayan ödedi. umursayanda gidip iptalini 1 dilekçeyle halletti. yani sonuçta kaydı kuydu var cihazın. ambulanslar da edsden otomatik ceza yiyor ama adrese yollanmadan iptali yapılıyor zaten ambulansların plakaları ilgili yerlere kayıtlı.

o emniyet şeridi olayını 650 cezasından öncesi kullananlar için diyordum. şu saatten sonra girip ceza yiyeni tebrik ederim zaten. maçası sağlammış derim. zarardan çok yararları olur memleketi zengin ederler. bir süre sonrada arabaya bincek paraları kalmaz kökten kurtuluruz bunlardan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)