banada ogs yolu gözüktü galibabizim buralarda ptt matik makinası yok ... ve bittiğinde otobana çıkçaz diye ptt matik mi arıycaz çok saçma !
SM PERFORMANCE
ptt'den aldıgımız etiketi x bankadan otomatik yükleme talimatı verebiliyormuyuz ? acaba yoksa x bankadan mı almak gerekiyor etiketi
iş bankası kredi kartından ogs kullanan var mı acaba ? Kgs var şuan elimizde hgs olaylarına hiç girişmek istemiyoruz Kgs'den ogs'yede aktarma oluyor mu ve bu iş bankasının kampanyası ve cihaz edinme şartlarıyla ilgili bilgisi olan var mı ?
bir forumda bu işlerin içindeki biri yazmışdı yakında ogs de kalkıcakmış Tgs denilen tek geçiş sistemi devreye giricekmiş hgs yide plakaya alıcaklarmış yani şimdi nasıl camdan okuyor etiketi ilerde direk plakadan okuycakmış elektronik akıllı plaka sistemi geliştiriyorlardı belki o sisteme hgs yi dahil ederler..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
iş bank ve garanti nin sanırım hgs ile anlaşması var
fakat bu bankaların birinden bi hesabınız olması gerekiyormuş
ücretsiz veriyorlarmış
ama benm sıkıştığım konu şu haftasonu hgs yi nerden nasıl temin edebilirm ?????
lütfen yardım
KGS bakiyeleri uçacak diyenler bir okusun... uçan kaçan bişi yok...
DuyuruDetay
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
eski kgs kartlarının içindeki bakiyeler alınıyor yani benim eski kgs kartım bank asyanın'dı geçen gün geri verdim içindeki tüm parayı geri aldım ama bu otoyol gişelerinin ordan alınan kartlarda nasıl alınır bilmiyorum.
arkadaşlar hgs etiketini sağ üste ya da sol üste yapıştırmanın bir zararı dezavantajı olur mu? madem bütün camı anten olarak kullanıyor, üst alt orta fark etmez diye düşünüyorum. yoksa yeni etiket mi almam lazım?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bu olay şöyle oluyor.. Benimde başıma geldi plakama kayuıtlı ogs olmasına rağmen. bir yerden otobana bağlandıni okursa sorun yok. Çıkışta okumasada paran normal düşüyor... ama bir yerden otobana bağlandın, okumadı, çıkışta okursa en uzak mesafeyi alıyor.
Köprüde sorun yok...
Şuan değiştimi bilemiyorum sistem. En son bu tarz bir olay yaşadım OGS cihazım bozulduğunda...
Benim asıl merak ettiğim ise Mercedes Vaneo, Audi a8 gibi bazı araçların ön camlarında metal cam filmi var. OGS okumuyor maalesef. Babam şimdi hgs aldı, bakalım okuyacak mıOlmadı sunroof camına yapıştıralım artık
![]()
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
ara ara istanbul a arabayla geliyorum, her seferinde aynı araba ile gelmiyorum..kiralık araçta oluyor..nasıl olacak ? sanırım her araca ayrı hgs almak gerekiyor.
Crm performance
Bence bu işi ve birde araba alım satımındaki paranın teslim işini bağlasınlar bir sisteme... Noterlerdede olsun benzer bir yetki, alım satım esnasında verilsin...
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Dun hgs ile bende kopruden gectim okumadi , 46 tl kacis yazdi 2 saat sonra telefona mesaj geldi gecis ucretiniz plakaniza kayitli hgs den dusumu yapilmistir diye..
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)