bence sedanda çok kötü duruyo,genel olarak ,jantın ya ofseti cok yuksek yada Et cok yuksek cozemedım bi içerde bi garip druyo çok daha guzel jantlar var..
- K -
________
Dr.Ecu
Jazz jantından hiç bir farkı yok çok ta aman aman bi jant değil o resimlerdeki kadar basabilecekseniz arabayı saç jantla bile o görüntüyü alırsınız..
Nedense benim hiç hoşuma gitmedi. Aracın üstünde duruşu falan da değil, direkt jantı sevemedim. İlan linkindeki fiyata göre konuşuyorum, o fiyata ne jantlar bulunur amaç değişik bişey olmasıysa.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
çok kötü duruyor sedan'da
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bence gayet güzel olmuş değişik alışılmışın dışında![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
bencede çok kötü duruyor.Sedan'da bu aralar gözüme en iyi gelen Emre'nin jantları:
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-ef-sohc.html
değişiklik güzeldir fakat ben ortasında kaldım iyimi kötümü çözemedim ülkemizde herkesde bilmez boyle değişik honda jantının oldugunu diyecekleri şey: gitmiş taksi jantı almıs güzelim vti a
bu tarz muhabbetler donebilir
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
bırak ya hiç yakışmamışgel bende çill çil mugen mf8 bronz var
![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bence hiçbir albenisi yok daha can alıcı bi jant tak gözüne hitap etsin yemişim değişikliğini madem değişiklik istiyon git borbet tak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)