User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
43 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Sahibinden.com mesaj uygulaması.

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesajla takas teklifi gönderilir, yada bizim gibi basın yada farklı alanlarda çalışan insalar yani telefon etme şansı olmayan insanlar mesaj ile ulaşabilir, ayrıca kategori gelişimi diye bir şey yok dostum belli ki dün açtığım konuyu okumamışsın ve okumadan yorum yapabiliyorsun bunu da görmüş oldum. al link aşağıda aç ve oku yapılan saçmalığı ve diğer arkadaşlarımıızın cevaplarını ve hala kategori gelişimi diyebiliyorsan buna sana diyeceğim yoktur.
    hadi uygulama güzel diyelim, nasıl eski ilanların mesja özelliğini pasif yapabiliyorlar, aktif kalması gerek ki insalar onu daha sonra isterse pasife çevirebilirsin, kimi insanlar numarasını gizliyor sadece mesajla ulaşılsın bana diye onlar ne yapacak hala haberleri yok çoğunun ? objektif olun arkadaşlar.

http://www.techturkey.com/forum/sohb...sacmaligi.html

-tamam sen görevini yapmışsın sağol , konuyu görmemiştim dün yoğundum Techturkey'e giremedim vesselam.
    -Evet halen söylüyorum , kategori geliştirmesi yapılır olur biter...
    -eski ilanlardaki durumuda ilgili yerlere aktarırız oda geliştirme olucak gibiyse olur biter ... yazılımsaldır ...

-anlamadığım nokta , bu saçmalık mı oluyor ?
    stilleri yanlış diyorsunuz olabilir ...

siz peki ; objektiflik beklerken bizden ... neden şahsi olarak mesaj konusunda öznel olabiliyorsunuz ?

bak diğer kullanıcılar kanıtlı mesajlarını kopyalayıp buraya yapıştırmışlar ,başından geçenleri anlatmışlar ... yararlı oldu diyerek ...

sen halen , o mesaj olayının çok gereksiz olduğunu mu düşünüyorsun ?
    - kutucuk denmiş , standart kutucuk şeklidir... her net sitesinde aynı ebatlarda birsürü kutucuk ebadı olarak aktarılır sayfalara ...
    sahibinden.com'da sıkıntı yarattı neyse ...

saygılarımı sunarım ,
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

berk72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende şunla karşılaştım geçenlerde, ***** fiyat düşürmek ve resim eklemek istediğimde, şu uyarıyı aldım. " 1 Aylık ücretsiz ilan yayınlama hakkınız sona ermiştir." Ben aynı ilanda resim ekledim ve 2 kez fiyat düşürdüm, sanırım sistem bunu farklı algıladı.
    "BUILT. NOT BOUGHT!" JDM

blackweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -tamam sen görevini yapmışsın sağol , konuyu görmemiştim dün yoğundum Techturkey'e giremedim vesselam.
    -Evet halen söylüyorum , kategori geliştirmesi yapılır olur biter...
    -eski ilanlardaki durumuda ilgili yerlere aktarırız oda geliştirme olucak gibiyse olur biter ... yazılımsaldır ...

-anlamadığım nokta , bu saçmalık mı oluyor ?
    stilleri yanlış diyorsunuz olabilir ...

siz peki ; objektiflik beklerken bizden ... neden şahsi olarak mesaj konusunda öznel olabiliyorsunuz ?

bak diğer kullanıcılar kanıtlı mesajlarını kopyalayıp buraya yapıştırmışlar ,başından geçenleri anlatmışlar ... yararlı oldu diyerek ...

sen halen , o mesaj olayının çok gereksiz olduğunu mu düşünüyorsun ?
    - kutucuk denmiş , standart kutucuk şeklidir... her net sitesinde aynı ebatlarda birsürü kutucuk ebadı olarak aktarılır sayfalara ...
    sahibinden.com'da sıkıntı yarattı neyse ...

saygılarımı sunarım ,

sorun mesajların enggelenebilmesi değil tekrar tekrar tekrar söylüyorum arkadaşım. Bende yazılımcıyım bende anlıyorum durumu ama insanlara haber vermeden mesaj haklarını pasifleştirmeleri bencilce diyorum anlatabildim mi ?

ayrıca kategori geliştirmesi demişsin sahibinden.com la defalarca mailleştim bu konuda destek mailinden. bana söyledikleri clio nun 1.6 16v diye bir modeli olmadğı aslında bizim aracımızın rxi modeli olduğudur. benim ruhsatımda bile yazmıyor böyle bir ibare. sence bu kategori geliştirmesi mi oluyor ? var olan kategoriyi habersizce kaldırıp insanların ilanlarını 1.6 dinamik modeline kaydırıyorlar ben itiraz edince de rxi diye bir kategori açıyorlar. Ayrıca bu kategori yıllardır varken yeni anlıyorlar aslında böyle bir model olmadğını, ki renault un böyle bir modeli vardır konuyu diğer açtığım başlıkta detaylı açıkladım okuduysan anlarsın. Güldürmeyin allah aşkına
    Daddy Cool..

BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Clio 1.6 RXi 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da

ayrca clio sport lar için yani 1.6 16v ler için açtıkları yeni kategori yukardadır. )

bakın bakalım kaç tane ilan var orada )
    Daddy Cool..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blackweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorun mesajların enggelenebilmesi değil tekrar tekrar tekrar söylüyorum arkadaşım. Bende yazılımcıyım bende anlıyorum durumu ama insanlara haber vermeden mesaj haklarını pasifleştirmeleri bencilce diyorum anlatabildim mi ?

ayrıca kategori geliştirmesi demişsin sahibinden.com la defalarca mailleştim bu konuda destek mailinden. bana söyledikleri clio nun 1.6 16v diye bir modeli olmadğı aslında bizim aracımızın rxi modeli olduğudur. benim ruhsatımda bile yazmıyor böyle bir ibare. sence bu kategori geliştirmesi mi oluyor ? var olan kategoriyi habersizce kaldırıp insanların ilanlarını 1.6 dinamik modeline kaydırıyorlar ben itiraz edince de rxi diye bir kategori açıyorlar. Ayrıca bu kategori yıllardır varken yeni anlıyorlar aslında böyle bir model olmadğını, ki renault un böyle bir modeli vardır konuyu diğer açtığım başlıkta detaylı açıkladım okuduysan anlarsın. Güldürmeyin allah aşkına
    gülmek güzeldir , gül niye gülmiceksin

- her yapılan yeniliği / geliştirmeyi üyelere aktaracaksak , o işte sıkıntı olur
    - durumu belirli yerlere aktarıcam , bana kullanıcı adını da ö.m. olarak paslamanı dilerim ... destek panelinden maillerini ve yazışmaları kontrol etmem gerekecek

iyi günler dilerim saygılar sevgiler.
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgungor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gülmek güzeldir , gül niye gülmiceksin

- her yapılan yeniliği / geliştirmeyi üyelere aktaracaksak , o işte sıkıntı olur
    - durumu belirli yerlere aktarıcam , bana kullanıcı adını da ö.m. olarak paslamanı dilerim ... destek panelinden maillerini ve yazışmaları kontrol etmem gerekecek

iyi günler dilerim saygılar sevgiler.

hemen iletiyorum, ve bütün mailleri yazışmaları fw liyorum sana.
    Daddy Cool..

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Guzel bı uygulama olmus sacma sapan mesajlardan kurtulmus olduk bu vesıle ıle nıyetı cıddı olan arar
    bırde su mesajlara zorunlu ımza olarak tel numarası gonderme sıstemıde guzel bana sacma mesaj atanın telıne bende aynı sekılde cvp verıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel bı uygulama olmus sacma sapan mesajlardan kurtulmus olduk bu vesıle ıle nıyetı cıddı olan arar
    bırde su mesajlara zorunlu ımza olarak tel numarası gonderme sıstemıde guzel bana sacma mesaj atanın telıne bende aynı sekılde cvp verıyorum
    mesajlar artık daha düzeyli oldu aslına bakarsak ...
    neler gördüm neler mesajlarda

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Sahibinden.com üzerinde bir çok ilan görüyorum ilan tarihi 1aydan baya baya eski olanlar.

Normalde süresi dolan ilan siliniyor, peki neden böyle bir ayrımcılık yapılıyor site içerisinde?

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.com üzerinde bir çok ilan görüyorum ilan tarihi 1aydan baya baya eski olanlar.

Normalde süresi dolan ilan siliniyor, peki neden böyle bir ayrımcılık yapılıyor site içerisinde?
    abi sistemden silinmiyor ki ilanlar.süresi bitiyor tekrardan yayına al dediğinde yayına giriyor.favorilerimde 2011 ilanları var ve hala listedeler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sistemden silinmiyor ki ilanlar.süresi bitiyor tekrardan yayına al dediğinde yayına giriyor.favorilerimde 2011 ilanları var ve hala listedeler.
    Süresi biten ilan silindi mi gözükmüyor ben ondan bahsediyorum.

İlanını güncellemesen gözükmez, ancak sen kendin silersen ve gözüksün seçeneğini işaretlersen görünüyor.

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güncelleme tarihi yazmıoki ilanın yayınlama tarihi yazar ayda bir güncelliyolar işte..

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Çoğuna saçma gelebilir ama ben akşama kadar işimde masa başı çalışıyorum ha deyince herkesi arayamıyorum. Bide araba ararken günde 20 tane araba giriyo misal ilana hepsinia rayıp yarım saat konuşşsam kaç saat olur bu birde bu yandan düşünün. Tabiki dengesiz çok insan var sap sup msjlar atıyolar ama msj uygulaması çok güzel birşey bence. Ben adama msjı atıyorum cvp verirse aramaya bile gerek yok kazasını belasını söylerse diğer türlü zaten arayıp konusuyosun.
    2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
    2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
    2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
    2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
    2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
    2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı ulasstoprak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güncelleme tarihi yazmıoki ilanın yayınlama tarihi yazar ayda bir güncelliyolar işte..
    Doğru yaw o detayı atlamışım

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu mesaj atıp atmama meselesine döndü isteyen mesaj alsın isteyen almasın uygulamanın güzelligi burda ...Aracını en kısa sürede satmak isteyen adam açar bütün iletişim kanallarını herkeze hitab eder..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada insanlar 2. sayfayı okumuyor gibi bi ibare geçmiş ancak, hiç bir bilgilendirme ya da güncelleme yapıldı mesajı yayınlanmadan bu tarz bişi eklenince sorun bu oluyor. İnsanlar zaten daha önce okumuş, ne kısmı dolduracağını ve kullanacağını biliyor. Eklenen / çıkarılan bi menü oldu diye haber gelmezse her seferinde aynı şeyi neden tekrar okusun ki ?

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süresi biten ilan silindi mi gözükmüyor ben ondan bahsediyorum.

İlanını güncellemesen gözükmez, ancak sen kendin silersen ve gözüksün seçeneğini işaretlersen görünüyor.
    evet eski favorilerim ben silmeden gidiyor mesela,favorilerime eklediğimi silinse bile eskiden görebiliyoduk şimdi o durum yok

bende ilanımı şimdi güncelledim msj bundan dolayı gelmiyormuş demekki

c.sar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Msj uygulaması çok güzel olmuş gerçekten niyeti olan kıyıp konturune arıyor
    Bilgilendirme için Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umpQ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi pokunu cıkarttılar ya bu sahıbınden com un
    örnek ver ki, öğrenelim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)