clio gibi arka camlar manuel mi ?
Printable View
clio gibi arka camlar manuel mi ?
bizim pederde almayı düşünüyor bakalım hayırlısı :)
ya artık şu arka camlarıda bi otomatik yapsınlar kaç kuruş sanki deli ederler adamı ya sıfır araba güya :(
ya kokpitte iyi hissetircek işte. ekranı koymus goguslukte bazı yerlerı duzeltmısler. tamam.
arka taraf nasılsa yolcu :)
içini doldursalar 40 lira olur o zamanda kimse almaz.kapılar broadway :) cam düğmeleride :)
hatta benim pederde 1.2 8v benzin+lpg si var şirket için bildiğin broadway.
1) Vites kolu gaza basınca oynuyomu ?
2) Euro N cap ten onceki sandero 1 almıştı !!!
yakıt konusunda gayet başarılı :) Ticari'de kullanıyorum şehir içinde dur kalk sürekli 5 litrenin ustunde yaktıramadım :)
İç tasarımı cok basıt olmus ama güncelleme yapılabılır deri renkli dikişli direksiyon vites topuzu korugu biraz piano black veya carbon kaplama vs ile hem kalite hissi arttırılır hemde görsel olarak guzel olur.
eskı kasanın sunrooflusu gelıcek demıstıler umarım bunda getırırler
parasının karsılıgını verıcegını dusunuyorum yakıt ve yuksek olması tr yollarında buyuk avantaj
yedek parcaları cok pahalı ama
loganın ön panjur logo ile birlikte 500kusur tlydı sadece logo 95tl
fuarda incelemistim yanlıs hatrlamıyorsam cam acma dugmesı surucu tarafı kapı kolunda yolcu tarafı konsoldaydı
yan hava yastıklarıda olsaydı ncapten 4 yıldız alırdı dıye dusunuyorum
3 yıldız almış diyor araç
Şuan için Otomatik vitesi mevcut değil
Fiyatlarda 35000cıvarında en kısa zamanda detaylı foto cekıp bılgılendırırım
stopları 1 serisinden mi almışlar :p kasa fena durmuyo da dusterdaki gibi bomboş üretilmez inşallah duster berbat ötesi
Valla parasına göre gayet güzel bence.. İç mekan kötü görünüyor ama zaten o da iyi olsa bu fiyat olmazdı. O fiyat aralıgında dizel az yakan bi de fiorino trekking modeli var, 95hp.
beklediğimden daha iyi :)
görünüşü güzel gibi ama pek güvenilir deyil :)
fiyat mantıklı diyoruzda b segmentinde corsa nın dizel sıfır fiyatı 35 ile 40 arası değil mi ?
Önce ki kasası vardı bizde,, gayet memnunduk görüntüsü falan çok beğeniyordum ben.Tek sevmediğim yanı hidrolik olduğu halde sertti biraz direksiyonu.
Bizim milletimiz 3kuruşa 5köfte mantığında olduğu sürece hiç birşey beğendiremezsin,fotoğraftan yorum yapmayı severiz.
Parasına göre gayet iyi bir araç.
Stepne yok ama lastik tamir kiti standart geliyor!
biride çıkıp suzuki sx4 ü andırıyo dememiş :D