Tuv de yavsak çok
Bu nasıl iş arkadaş anlamıyorum bir yerde tüvden geçen arac başka bir yerde kalıyor.Hemde dandik bir sebep den dolayı gelde sinir olma şimdi.
ikisine birbigine bagladıgın zaman bi camurluk bi fardaki sinyal yanıyor normalde aynı anda yanması lazım o yüzden.
valla ben orda calıssam hiç bakmam modifiyeli arabaları geçirirdim![]()
arada canları sıkılıyor böyle yapıyorlar. ücra yerlerdeki istasyonlarda tanıdıklar varsa geçirebiliyorsun
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bende girdim daha yeni sayılır 1ay oldu...
bagajı açtı şöyle bir göz gezdirdi o kdr... kriko yok, bijon anahtarı yok, sağ arka kapı ve sol arka cam arızalı gitmiştim açılmıyorduarka emiyet kemeleri koltuğun altıdaydı... açık hava filtresi vardı oem sökülüydü motora bakmadı bile... kornam ii çalmıyordu korna aldım 1kere düt demedi :P buna rağmen geçtim
tamamen şahsi yorumlara bakıyor yapılan işlem ve sonuçlar...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
aradım bulamadım
tuvturkun bi değerlendirme tablosu vardı nelerin hafif nelerin ağır kusur yazdığı çok detaylı bir şekilde
nerden buluruz onu merak ettim bakıcam![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Cift aplikasyon lu jant tan bırakmaları biraz saçmalık-talihsizlik olmuş..
Fakat,ben artık eskisi gibi ota sapa taktıklarını düşünmüyorum..
Ya benim gittiğim muayene istasyonu dolayısıyla muayene yi yapan arkadaş iyi biriydi..
Yada genelde böyle..
Benim de ön fren hprtumlarım eskiymiş..
Ağır kusurdan bıraktı..
Eh dedim başka birşey kalmadı ona taktılar..
Çocuk ta ayrıntılı anlattı,durumu gösterdi izah etti..
Hortumları değiştirdim,ikinci gelişimde hatta teşekkür ettim durum dan dolayı..
Kaldı ki muayene ya gitmesem,nerden bakıcaktım ben fren hortumlarına..
Demem odur ki,tekrar söylüyorum: jant olayı biraz talihsizlik olmuş,ama genel anlamda bence yaptıkları uygulama güzel..Haklarını vermek gerekirŞahsi yorumumdur..
Aynen onun dediğini şikayet olarak belirttin bakalım yarın kim işsiz kalacak. Dışarıda kiralıyorlar nedir la? Bunu da özellikle belirtin. Tamam belki jant uygun değildir, ama dışarıda kiralıyorlar ne? Hem tüvtürk'e de böyle bir uygulama var mı sormuş olursun. Hem de şikayet et istersen gideri yerine gelmiş olur çalışanın.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)