bendede amerikan park cam filmi vardı jantlarda çift aplikasyonlu ona takılmadı bile. sadece arka koltuktaki orta kemere takıldı onuda orda açtık çıkardık yazmadı. ama çogu arkadaşın dediği gibi bakan elemanın takdiri tamamen bi standart yok
bendede amerikan park cam filmi vardı jantlarda çift aplikasyonlu ona takılmadı bile. sadece arka koltuktaki orta kemere takıldı onuda orda açtık çıkardık yazmadı. ama çogu arkadaşın dediği gibi bakan elemanın takdiri tamamen bi standart yok
L4404 | you are away
yaptığım görüşmeler sonucu böyle bir kusur değerlendirmesi yok olduğunu kesin olarak söylüyorum arkadaşlar.
özet: 4 adetten fazla yada 5 adetten fazla bijon deliği var diye fabrikasyon olarak üretilmiş ve bu delikler fabrikasyon olarak açılmış,dökülmüş yada işlenmiş olan bir janta çok delikli diye kusur verilemiyor. jant orijinal veya replika olsun önemi yok. yapılmış olan işlemin orijinal olması yeterli.
haksızlık gördüğünüz,yaşadığınız durumlarda yada gözlemlediğiniz usulsüzlüklerde, tüvturk müşteri hattını yada ulaşabilirseniz ulaştırma bakanlığını arayabilirsiniz. unutmayalım ki bazen her şey dışarıdan göründüğü gibi olmuyor.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
jantın süspansiyon sitemine, yürüyen aksama, fren aksamına, araca sürüş durmunda uygunmu degil mi, araçların kendi üzerinde belirtilen etiketlerdeki toleranslara, aracların yük endeklerine uygun mu değil mi? aynısı lastik içinde geçerli.
bu sorgulamlar sonucunda uygunmu degil mi kararı ortaya çıkıyor.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Şimdi bu açıklamaya göre pek ala jant yürüyen aksama (poryaya) uygun değil, fazla delik var da diyebilir mi kendince yorum yaparak? Yorum yapması lazım, çünkü açıkca belirtilmemiş kusur olarak fazla delik/çift aplikasyon. Kendince yorumladı ve kusur kapsamına soktu diyelim itiraz nasıl olacak? Hemen o anda. İstasyon yetkilisine mi? Yoksa tüvtürk'e mi ulaşmak gerekecek?
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Bende Jazz varken janttan dolayı sıkıntı yaşamıştım. Esenyurt istasyondaki zeki servis şefi ismi de Serkandı top sakallıydı, benle iddialaştı. Bu jantlar 16 orjinali 14ten çıkarılmış ağur kusur diye. Bunun orjinali 15 dedim dedim dinlemedi beni. Gelir misiniz 1 dakika dedim, soför kapısını açtım, orada etikette 185-55-15 yazıyor. Buyrun dedim orjinali 15. Bu araba elite versiyonu dolusu boşunda 14 var. Anti parantez ben Honda servisinde çalıştım kesinlikle orjinali 14 diyorduNe diyeyim ki
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benim aracıda rampaya çıkarmışlardı muayenede
tam sağ tam sol ile çamurluğa surtup surtmediğine bakmak için kaputa yuklenene kadar sesimi çıkarmadım yüklendiği anda itiraz edip normal bakmasını soyledim
allahtan yay serttide bişey bulamadı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
daha cuma gunu muayeneye gırdım aracta amerkan park vardı onu gormedı sanırım cunku 4 lu flaşörler hep acıktı
hafıf kusur:
beyaz park ampullerı
lpg sımıt tank olması (ne alaka ıse)
far ayarı
sıs ayarı
camda lpg yazısı olmaması
ben de çiğliye götürdüm, ki orjinal egsoz taktırmıştım ama yine de
14.3.2 Egzoz: ilgili yönetmeliğe uygun değil dediler![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)