10 saatte 9 tl yakıyo ama hamam 50m2 evde..
10 saatte 9 tl yakıyo ama hamam 50m2 evde..
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
Dün akşam siftah yapayım dedim 3-4 ay sıcak suda olduğu için bakmadım ama sürprizle karşılaştım demirdöküm neva hk 24 dijital ekran sarı yanıyor ama rakamlar gözükmüyor3 senelik kombi ya bu arada termostat buldum alayım mı?
Demirdöküm RF 6001 Kablosuz Oda Termostatı - Gold.com.tr
Bir mucize gerçekleşti kombi garantideymiş kartı garantiden hallettik başka bir sorunum var petek altları soğuk
Geçen sene bakım yapıldı yine soğuktu havaları felan aldım hava sıkıntısı yok bir forumda okudum kombiye yakın olandan itibaren petekleri tamamen kapayım 1. 3 tur 2. 3,5 tur 3. 4 tur şeklinde açın yazıyordu peki petek üzerinde sadece girişte mi yapılacak hem giriş hem çıkışta mı?
Ben eve webasto alicam. En temizicayir cayir yansin 1 lira. 30-40m2 yi cok sicak yapamaz belki ama ilitsin yeter
arkadaşlar evinizde odalar müsaitse eğer yazın buyuk odada kışın daha küçük odada oturun bence.ben gecen sene öyle yaptım ve bir öncekı seneye gore 100 liraya yakın daha az ödedim ve ısındım.ayrıca eşimde çalıştıgı için sabah kapatıp akşam geldıgımızde açıyorduk bununda etkisi oolmuştu.(bir önceki sene hiç kapatmıyorduk )
BaYTaR MURO
199 Geldi yeni fatura 44 den 50 yaptım soğuk günlerde sadece, 25 günlük fatura bu gelen demekki hergün 50 de yaksam 400 yapardık yazık
Benimde görev yaptığım yerde doğalgaz yok. Lojmana yeni kazan aldık. Atıyoruz ithal kömürü sabaha kadar don atlet geziyoz![]()
Isınmı sorunları zamanı geldi
Bu petek üstüne konulan yarım salyangoz gibi aparatı nerede bulabilirim ?
Ofis buz gibi termal çorap termal içlik giyiyorum üstümede kalın giyiniyorumiçerisi hamam yanıyor ter basıyor dışarısı buz gibi ama etki etmiyor..
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Önce ismini buldum konudan sonra kendini adamlar sanalpazardan direk satış yapıyorlar 3 tane sipariş geçeyim bakalım
http://www.sanalpazar.com/Isifan-Pet...14**kal%C4%B1n
Elektrikle ısınıyoruz. Sigortalar eskiden atmazken bugun nedense atıyor ısıtıcılara yüklenince. Çözüm ne olabilir veya sebep nedir? Normalde iki ısıtıcıyı aynı anda sonuna kadar açınca sigorta atmıyordu ama bu akşam nedense atmaya başladı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)