User Tag List

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
339 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Evde Isınma Sorunlarımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şaka bi yana bizim evinde iki odasının peteklerin alt tarafı soğuk , internette baya araştırdım , tüm sistemin suyunu yeniledim filtreleri değiştirdim soğuk olan petekleri söküp basınçlı suyla içlerini yıkadım felan yok hala o iki peteğin alt tarafları soğuk , nasıl düzeltcez bunu
    Aynı sıkıntı bende de vardı. Bebek olmadan once 2 sene önce komple petekleri değiştirdim. Sıkıntı devam ediyordu,usta bunlar ters bağlanmış zamanında dedi.Bağlantıyı değiştirdi ve düzeldi. Bağlantıdan kaynaklı bir problemmiş benimkisi. Aklınızda bulunsun istedim.
    iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya benimde soyle bir sorunum var, evin her yeri sicak fakat salonda bir serinlik var. bir yerden serinlik geliyor ama bulamadim, iki camin alt kisminda aciklik vardi once silikon sonra ustune ici ipli bant yaptim oradan gelen soguk kesildi. Fakat hala bi yer soguk yapiyo, ozellikle gece saati iyice serinliyo oda. Camlardan birinin orada hissedilir bir serinlik var. petekler saglam gayet iyi yaniyolar. Nasil bi cozum bulsam bilemedim. Soguk tam olarak nerden geliyo bi turlu bulamadim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı exca- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya benimde soyle bir sorunum var, evin her yeri sicak fakat salonda bir serinlik var. bir yerden serinlik geliyor ama bulamadim, iki camin alt kisminda aciklik vardi once silikon sonra ustune ici ipli bant yaptim oradan gelen soguk kesildi. Fakat hala bi yer soguk yapiyo, ozellikle gece saati iyice serinliyo oda. Camlardan birinin orada hissedilir bir serinlik var. petekler saglam gayet iyi yaniyolar. Nasil bi cozum bulsam bilemedim. Soguk tam olarak nerden geliyo bi turlu bulamadim
    Alt veya üst kat yakıyor mu ? Bacadan gelen bir soğuk var mı ?

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı +soner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alt veya üst kat yakıyor mu ? Bacadan gelen bir soğuk var mı ?
    Alt ust kat yaniyor, merkezi sistem

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bızım kombı de de petekler az ısınıyor bunun havasını ve flıtresını hıc ellemedık nerden degıstırcez onu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kombi tavsiyeniz varmı

kombi değişimi yapmam gerekicek evdeki kombi ömrünü tamamladı

aklımda demirdköm nitron ve bosch 6000 hermetik var.

bunlardan kullanan yada başka tavsiyesi olan varmı ? durum biraz acil bu hafta sonu halletmem lazım.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Serkan ben demirdöküm nitron kullanıyorum yaklaşık 5 yıl önce takıldı.Bir sorun çıkmadı çok şükür eski kombime göre(değişen kombinin markası ıcı diye birşeydi) çok tasarruflu ve çabuk ısınıyor ev,kullanıcı olarak mumnunum tavsiye ederim.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serkan ben demirdöküm nitron kullanıyorum yaklaşık 5 yıl önce takıldı.Bir sorun çıkmadı çok şükür eski kombime göre(değişen kombinin markası ıcı diye birşeydi) çok tasarruflu ve çabuk ısınıyor ev,kullanıcı olarak mumnunum tavsiye ederim.
    tesekkürler

araştırdım demirdöküm nitron'u cok şikayet var forumlarda falan kafamı karıstırdılar.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla aylık 430 TL doğalgaz faturası ödeyip kıçım dona dona 2 yorgan ve 1 batteniyeyle yatmaktan gına geldi ... Bütün cam pencere ne varsa aralarını yalıtım malzemeleriyle kapattım .. kombi 60-70 yanıyor resmen ama donduk ya ... Yarın yatak odasına klima takıcam bütün petekleri kapatıp sadece oturma odasını yakmayı düşünüyorum bu ay .. Verdiğim paraya yanmıyorum bari ısınabilsek..

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu kış ayında sadece 3-4 günde 1 kere açıp evin kırgınlığını aldıktan sonra kapatıyoruz.şuana kadar en yüksek faturam sadece bu ay için 120 lira gerisi hep 59 -ila 70 arasında
    evde çocuk yok. he bide bütün bina yerden ısıtma hiç petek namına bişe yok + dış cephenin mantolama olması faturayı fazlasıyla etkiliyor. bu sene yüzüm bi bundan güldü.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkürler

araştırdım demirdöküm nitron'u cok şikayet var forumlarda falan kafamı karıstırdılar.
    Serkan elektronik işi birazda şans işi benden sonra kuzenim ve karşı komşum taktırdı onlarda memnun.

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim de peteklerde sıkıntı var. Sadece orta kısımları sıcak, havasını almak için açıyorum kenardan ama su geliyor. Ben mi beceremedim anlamadım.
    Bir de ayaklarımı dayayıp oturuyorum mesela bazen soğuyor bazen ısınıyor ayaklarımı dayadığım yer. Çözümlerini veya sebeplerini bilen var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emlak konuta tokiye sövduk durduk adamlar bir montolama yapmislar binaya akillara zarar tisortle geziyorum hala kaloriferi yakmadik 2de sabit duruyo 15 dereceye dusunce otomatik yaniyo fakat evin ici 19 dan asagi dusmedi hic

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çanakkale'de ki 3+1 evde şu anda tek başıma yaşamaktayım. Yattığım oda ve mutfak harici tüm petekleri kapattım. Evin dışında yalıtım var. Kombi sabah-akşam genelde en düşük ayar olan 1'de tutuyorum. Birazda yünlü giyinince geçen ay 28 lira fatura geldi.

Slammed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En sonunda bi 18lik peynir tenekesi alacam evin içinde ateş yakacam bu olacak evde hem dogalgaz sobası hem komur sobası hemde kombi var genellıkle salonda dogalgaz sobası yanıyor gece yatmadanda peteklerı acıyorum bu sekılde devırdaım edıyorum hergun . komur sobası bahcenın gırısındekı odada eger o yanmazsa kısın buzdolabının fısını cekıp yıyeceklerı odada muhafaza edıyorum (saka tabii) ama genellıkle ev soguk oluyor binanın yasındanmıdır bılmıyorum soguk

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evi peteklerle ısıtamayacağıma ikna oldum .. olmayacak ısınamayacağım yani .. Elektrikli ısıtıcı düşünüyorum .. 300 liralara kadar bana tavsiye verebilir misiniz.. Baş ağrıtmasın,odanın nemini götürmesin ..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni aldığım evin yatak odası ısınmıyor oturma odası güneye bakıyor iki pencere var yatak odasından büyük olmasına rağmen ısınmıyor yatak odam benim yan binayla da bitişik nizam kapıların altını tıkamama rağmen yok arkadaş oda buz gibi peteklerimin de altlı üstlü sıcak çözemedim gitti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeni aldığım evin yatak odası ısınmıyor oturma odası güneye bakıyor iki pencere var yatak odasından büyük olmasına rağmen ısınmıyor yatak odam benim yan binayla da bitişik nizam kapıların altını tıkamama rağmen yok arkadaş oda buz gibi peteklerimin de altlı üstlü sıcak çözemedim gitti.
    Aynı durum bende var oturma odasını ısıtamıyorum bir türlü, kombi 55 derecede yanıyor ama oda ısınmıyor ilave ufo yakıyorum sadece soğuğu az kırıyor kapandımı yine soğuk. En son oturma odasını küçük odaya taşıdım kombiyide 40 dereceye indirdim şuan oda fırın gibi. Benim oda çok rüzgar alıyor birde üstü açık dubleksin balkonunun altında kalıyor ben ona bağlıyordum ısınmamasını.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Saka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durum bende var oturma odasını ısıtamıyorum bir türlü, kombi 55 derecede yanıyor ama oda ısınmıyor ilave ufo yakıyorum sadece soğuğu az kırıyor kapandımı yine soğuk. En son oturma odasını küçük odaya taşıdım kombiyide 40 dereceye indirdim şuan oda fırın gibi. Benim oda çok rüzgar alıyor birde üstü açık dubleksin balkonunun altında kalıyor ben ona bağlıyordum ısınmamasını.
    Valla kardeşim benim odanın rüzgar alma şansı yok yağmur kar bile vurmuyor çünkü üst katın çıkıntıları var benim 90 üst kat 100 m2 alt kat üst kat boş henüz satılmadı ama tüm ev soğusa anlarım sadece yatak odası böyle saçma bir şey yok oturma odasında yatacağım artık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)