arac aratıldıgında düşük km aratanlar için ilana farklı yazanlarda oluyor bitane honda baktım 90.000kmde adamı arayıp sordum 220.000de dedi
arac aratıldıgında düşük km aratanlar için ilana farklı yazanlarda oluyor bitane honda baktım 90.000kmde adamı arayıp sordum 220.000de dedi
5664 cok guzel oldu pesinden bir msg daha geliyor tuvde girdigi muaynelerde kac km girdigi en azindan ordan biraz takip oluyor..
Km takıntısı çok. Arabadan anlamayanlar maalesef buna çok takılıyor.
Yan komşum. 150'000 km'yi geçmiş araba alınmaz. Şu alınmaz bu alınmaz vsvsAraba kullanmayı bile doğru düzgün bilmiyor ama işte üst kattaki komşu araba alacak ve kafası karışıyor. Bende pek ellemek istemiyorum çünkü en ufak sorun ben böyle demiştim olacak
![]()
Ben hiç bir baktığım aracın Kilometresine bakmıyorum, araba temizse sıkıntı yok![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
geri geri kullanılmış demekki hep![]()
km takıntısını bende anlayamıyorum
aylar once arkadaşıma 2006 e200 komp. aldık 240bin km de
almadan once 97 E200 unu sattı 300 kusur bin km de idi yani bakımlı olduktan sonra ne farkeder![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bunu bana degil bu işi yapan galericilere soracaksınız, ben bunun yapıldıgını öne sürdüm, şahit oldum.
Kim savunduki? Kim dürüst dedi? O km bölümüne düşük yazmakla gidip düşüttürenide aynı kefeye koyacak halimiz yok. Km düşürmek helale haram katmaktan öte değil.
galerici akıllık ettiğini sanıyor ama bu aracı alacak adamlar ztn surekli takip ediyordur ki ben bu aracı 3 sene oncesinden takip ediyorumyakın bir arkadasım audi hastası hele bu arabaya oluyodu
![]()
o yuzden bu arac bu adamın bu şekilde elinde patlar diye dusunuyorum.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Bence kaçırdığınız nokta arabadan anlayan, arabasını seven bir insandan 300.000 km olsa da alınır. Ancak arabanın bakımını cartını curtunu dert etmeyen biri aracı 100.000'de bitirir.
Şimdi çevrenize bakın kaç tane aracına özenle bakan adam var kaç tane öylesine kullanan var. Benim çevremde toplasan 10-15 kişi vardır ciddi ciddi arabası 300.000 km görecek. Diğerlerinde en iyi tahminim 150.000-200.000'de rektefe.
Neyseki teknoloji gelişti herşey elektronik oldu da araçlar sürücünün motora ve diğer aksamlara zarar vermesini biraz engelliyor.
Tabi gelişen teknolojinin diğer sıkıntısı da adam bir detaylı bakıma sokuyor araba ölmüşse bile canlanıyor. Bir skoda octavia başlığı vardı pembeye çeken kırmızıdan sıfır haline dönmüştü resmen.
Km düşürüp arabasını satan ne kadar adam varsa burdan hepsine sesleniyorum,hepiniz hainsiniz kazandığınız paranın hepsi haram,ailene nasıl götürüyorsan o parayı öyle çıksın inşallah.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)