ödediğiniz meblayı belge ile gösterip %20 vergi ile alırsınız gümrükten. ruhsat fotokopisi yeterli aracıma aldım fiyatı bu diyeceksiniz o kadar
ödediğiniz meblayı belge ile gösterip %20 vergi ile alırsınız gümrükten. ruhsat fotokopisi yeterli aracıma aldım fiyatı bu diyeceksiniz o kadar
RACE WERKS
ben uk den 2. el parça aldım ptt ile sorunsuz kapıya teslim oldu tabii ki koltuk kadar büyük değildi
Aslında bununla ilgili mümkünse sabit bir konu olsa fena olmaz. Soran eden çok oluyor herkes görmüş olur.
Bende İngiltere'den sıfır koltuk almayı düşünüyorum ama İngiltere'de kargo fiyatları aşırı pahalı. Royal Mail, Parcel Force, UK Post Office. Bunların hepsi PTT'ye düşüyor ama koltuk gibi ürünlerde UPS Fedex gibi özel şirketlerden çooooook daha pahalıya taşıyorlar.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bak şöyle diyim. 26 kilo kadar bir silindir kapağı kadar kutuya 190 sterlin istediler.Koltuk boyut olarak daha büyüktür o yüzden fiyatı biraz daha fazla olur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)