onursumer Nickli Üyeden Alıntı yanlız şoyle bi durumvar yanlış hatırlamıyorsam hatta avukat arkadaşımın muhabbetine ortak olmuştum emin olmamakla birlikte aklımda kalan bağımlıyım bu yuzden evde barındırıyorum dediğin zaman yargıtay aşağı yukarı 1500-1700 arası yıllık kullanımı varsayıyor eğer ticaretle ilgili bir delil yoksa yırtma ihtimali var aşağı yukarı piyasa değeri 5-6 bin tl lik bir uyuşturucu yıla vurunca normal gozukebilir Çok programlı bir içici demekki tartıyo her sigaraya aynı miktarda kullanıyo
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ahah abi satıyorsa bile bence yakalanma ihtimalini goze alarak elinde bulundurduğu gramajı ayarlamış olabilir bence sonuçta büyük risk goz onunde olan insan
psn&Live id: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R
onursumer Nickli Üyeden Alıntı yanlız şoyle bi durumvar yanlış hatırlamıyorsam hatta avukat arkadaşımın muhabbetine ortak olmuştum emin olmamakla birlikte aklımda kalan bağımlıyım bu yuzden evde barındırıyorum dediğin zaman yargıtay aşağı yukarı 1500-1700 arası yıllık kullanımı varsayıyor eğer ticaretle ilgili bir delil yoksa yırtma ihtimali var aşağı yukarı piyasa değeri 5-6 bin tl lik bir uyuşturucu yıla vurunca normal gozukebilir 1kilo 300 gram , 5-6 binden çok daha fazlasıdır bence.
Haber paylasmayalim arkadaslar
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları