Tabiki Parayı kolay kazanmıyoruz ama bu kadar uğraşın üzerine böyle bir duruma düşünce insan vay parasınında pulununda diyor.
teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Printable View
yapılan işlem uzerne cok zaman geçmiş kamera kayıtları ne yzık ki silinmiş olabilir.bugune kadar size çoktan donulmus olması gerekıyordu.o atm herhangi bir şubeye aitse işlem kolaydı yalnız sokakta tek başına hizmet eden atm yse eğer o atmlerle genel mudurluk bırımlerınde servisler var.tek başına olan atmler genel mudurluklere bağlıdır.istanbulda akbank ın genel mudurlugune gıdersenız atm yle ilgili departman kımse dırek ilk agızdan ordan ogrenebılırsınız.web sitesinden şikayette bulunun.olayı tek tek anlatın.inş kamera kayıtları mevcuttur ama bnm bildigim bi 45 gunluk kısmı kayıtta tutuluyor.böyle bi saçmalığa bankanın bu kadar duyarsız kalması bu devirde çok saçmalık.devamlı olan birşey olmadığı için ilgili arkadaşlar da ne yapacağını şaşırmış demek ki.çok geçmiş olsun çok moral bozucu.inş en yakın zamanda halledersiniz.ama bir an önce vakit kaybetmeden uğraşmaya devam edin.
Dava ac paran geri gelsin
bence bankayla uğraşma direk cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun adli olarak daha kısa sürede çözülür
Öncelikle geçmiş olsun,
Bu tip olaylarda eğer kartınız çalınmamış ise genelde kart sahibinin yakın çevresi tarafından yapılmış bi işlem olarak sonuçlanıyor o yüzden öncelikle yakınlarınızın yapıp yapmadığından iyice emin olun deniliyor çünkü kamera kayıtlarını incelemek için savcılık belgesi gerekiyor belge çıktığında da konu yasal kurumlara intikal etmiş oluyor ve sonunda kardeş arkadaş vs gibi kişiler yapmışsa sonucu tatlıya bağlamak sıkıntılı oluyor.
Böyle bi durumun olmadığına eminseniz ilgili suç duyurusuna istinaden işlemin yapıldığı atm şube içinde ise ilgili şubeye, dış atm ise atmnin bağlı olduğu nakit operasyon merkezine ilgili inceleme için yazı gidiyor, teknik servis ilgili kayıtları savcılığa yolluyor, kayıtlardan suçlu belirlenirse işlemler buna bağlı olarak devam ediyor.
Eğer ortada bankanın bir ihmali sözkonusu ise er geç kayıbınızı size iade ederler, banka ihmali yok ise diğer prosedür nasıl işler bilemiyorum ama bu kadar uzun zaman geçmesi çok ilginç.
İlk işlem gerçekleştiğinde keşke direk şubenizden bu işlemleri başlatsaydınız sanırım bu kadar uzun sürmezdi
şikayetçi olmakta fayda var, boşveri elinizde belgeler var daha banka ile muhatap olup kendinizi sıkıntıya sokmayın, tüketici mahkemesine başvurun,
suç duyurusu için verdiğiniz dilekçeden hala sonuç çıkmadı mı ?
bu akbank kadar acayip bir banka görmedim çalışanları cins kendisi cins adamlara para götürüyorum ticari senedim ellerinde şaka dimi bu diyorlar para saymaya bile üşeniyorlar:icon13:
Bencede mahkemeye verin gitsin kat kat çıksın bu para onlardan
Bankayı mahkemeye vermenize gerek yok başvuru yapacağınız merci BDDK'dır.Fakat anlattığınız olayda sanki bir kaç şey eksik gibi.Paranın çekildiği atm belli sonuçta.O görüntüleri nasıl izleyemiyorlar/izletmiyorlar size.Bu kadar saçma birşey olamaz!
Benim dediğimde mahkemeye tazminat davası açmaktır.
Avukatlık yapıyorum ve bu alanda bankaların hukuki sorumlulukları vardır
Ayrıca belirtmek isterim savcılık soruşturması neticesinde ceza davası açılsa ve ceza kararı çıksa bile bu karar paranızı geri getirmez
Siz uğraşmayın bırakın onlar uğraşsın. Bankayla alakalı hiçbir belgem kayıp değil, dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunuyorum diye arayın 4 aydır bi işi çözemediniz , bundan sonra BDDKyla muhatap olursunuz vs. Ya da şikayet sitelerinden birine yazın bunu. İnsanlara ulşamasın diye hemen çözmeye çalışacaklardır.
AVEA'yla ilgili bir sorunum vardı zamanında şikayet sitelerinden birine yazdım, arkadaşım genel müdürlüğe gitmiş şikayetin ne yazdın lan demişti.
Demek ki müşterilerin sitelerdeki şikayetleriyle yakından ilgileniyorlar.
BDDK hem maddi hem de manevi olarak mağduriyetinizin karşılanması için gerekli yaptırımı uygular.Yeter ki siz haklı olun.Bankaya da okkalı bir para cezası verir ki bir daha kimseye bu şekilde bir tavırla yaklaşmaz o güzel banka.
hocam siz olay başladığndan beri yanlış yapmışsınız. tek başınıza bankayla uğraşamassınız ki. hemen bi avukata iletmenz lazmdı konuyu.
Çok geç kalınmış gözüküyor en basit kolay yol banka matik kartı olmayacak en temiz şubeden çekmektir
kartımda kayıp yada çalıntı gibi birşey söz konusu değil zaten paranın çekildiği ay ramazan ayıydı ve saat 3:30 - 4:00 kadar hepimiz ayakta ve evedeydik
hayır hiç bir sonuç yok..
okadar çok soru varki
peki neyi geri getirir ? ozamn hiç adelet mülkün temelidir demeyelim kendi işimizi kendimiz çözelim mahkeme4de geri getirmeyecekse bir anlamı yok
Peki BDDK ya nasıl başvuru yapacağım ?
herzaman şubede bekleyecek vaktimiz yok ki istesende istemesende ATM kullanmak zorunda kalıyorsun hatta 1000 TL altı çekimler için şube elden işlem bile yapmıyor dışardan ATM den çekin diye geri gönderiyorlar.